Uzņēmēju diena lauksaimniekiem Kuldīgā

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
7. Aprīlis, 2017
Vieta: 
Kuldīgas mākslas nams

Novada uzņēmēji, jo īpaši lauku ļaudis, aicināti piedalīties Kuldīgas novada Uzņēmēju dienā lauksaimniekiem, kas norisināsies 7. aprīlī no 10.00 līdz 15.00 Kuldīgas Mākslas namā, 1905. gada ielā 6, Kuldīgā.

Uzņēmēju dienā ar novada zemniekiem un lauksaimniekiem tiksies LR zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, lai diskutētu par lauksaimniekus interesējošām tēmām, piemēram, par zaļināšanas prasībām, kas jāievēro platībmaksājumu pieteicējiem 2018. gadā, par ES fondu atbalstu, par elektrības pieslēgumiem ražošanas ēkās nākotnē, par Āfrikas cūku mēra izplatīšanās draudiem u.c. Par Lauku atbalsta dienesta aktualitātēm informēs dienesta direktore Anna Vītola-Helviga. Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Cimermanis sniegs informāciju par lauksaimniecības nozīmīgajām nozarēm LLKC skatījumā, savukārt LLKC Kuldīgas biroja vadītāja Daiga Mellere informēs par plānotajām apmācībām un semināriem lauksaimniekiem un lauksaimniecības produkcijas ražotājiem. Aicināta arī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora vietniece Dace Pelēkā, lai stāstītu par aktualitātēm nodokļu administrēšanā – reversā PVN piemērošanu graudaugu un tehnisko kultūru piegādēm un PVN pārmaksu atmaksu, par gada ienākumu deklarācijas aizpildīšanas un iesniegšanas kārtību VID. Dienas noslēgumā enerģētikas konsultants Dainis Treijs sniegs izsmeļošu informāciju par enerģijas taupīšanu zemnieku saimniecībās.

Pasākuma laikā visas dienas garumā būs iespēja saņemt VID speciālistu individuālās konsultācijas.

Pieteikšanās līdz 3. aprīlim šajā linkā https://goo.gl/forms/YYgIUnXoSK7Fiuyk1

Plašāka informācija pie Kuldīgas attīstības aģentūras direktora vietnieces Daces Šēles, zvanot pa tālruni 26691192 vai rakstot e-pastā DACE.SELE@KULDIGA.LV.

Kontaktinformācija: 
Dace Šēle, mob.t. 26691192, e-pasts: dace.sele@kuldiga.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
dk_07.04.2017.pdf165.21 KB
Reģions filtram: