Slaucamo govju nemeklēšanās, to cēloņi un ārstēšanas stratēģijas

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
12. Maijs, 2017
Reģions: 
Vieta: 
LLKC

 Slaucamo govju ganāmpulku saimniekus un pārraugus 12.maijā aicinām uz semināru Ozolniekos -  "Slaucamo govju nemeklēšanās, to cēloņi un ārstēšanas stratēģijas. Ultrasonogrāfijas izmantošanas iespējas govju ginekoloģijā."

Seminārs notiks Latvijas Lauksaimniecības konsultācijas centrā 10:00 – 15:30 (reģistrācija no 09:00).

Semināra mērķauditorija: veterinārārsti, fermās strādājošie veterinārārstu palīgi, ar veterinārā darba organizēšanu saistītie fermu menedžeri.

Seminārs notiks angļu valodā ar sinhronu tulkojumu latviešu valodā.

Seminārā lektors: Veterināro zinātņu doktors, Igaunijas Dzīvības zinātņu universitātes asociētais profesors Kalle Kask.

Īsi par lektoru. PhD Kalle Kask dzimis 13.07.1965., 1991. gadā pabeidzis Igaunijas Lauksaimniecības akadēmiju un ieguvis maģistra grādu veterinārmedicīnā. No 1991. līdz 1993. gadam strādājis par vadošo veterinārārstu valsts saimniecībā. Kopš 1993. gada ir mācību spēks Igaunijas Dzīvības zinātņu universitātē. Kopš tā laika, viņš ieņēmis amatus visos līmeņos, no asistenta, līdz profesoram. 1995. – 1999. mācījies doktorantūrā Upsalā, Zviedrijā, kur arī ieguvis veterināro zinātņu doktora grādu, strādājot doktora darbu par slaucamo govju reprodukciju. 2004. -2012. bija profesors Igaunijas Dzīvības zinātņu akadēmijā mājdzīvnieku reprodukcijā. Šobrīd PhD Kalle Kask šajā  universitātē ir asociētais profesors dzīvnieku ginekoloģijā un dzemdniecībā. Viņam ir 15 publikācijas starptautiskajos zinātniskajos žurnālos. Asociētais profesors PhD Kalle Kask ir ne tikai mācību spēks, viņš ir arī praktizējošs veterinārārsts. Viņš strādā kā praktizējošs veterinārārsts konsultants govju ginekoloģijā un atražošanā Igaunijā un tuvējās kaimiņvalstīs. Viņš apkalpo arī vienu fermu Latvijā. Cik bieži asociētais profesors Kalle Kask ir sastopams auditorijās, tikpat bieži mēs viņu varētu sastapt veterinārārsta virsvalkā, ar ultrasonogrāfu, vai zāļu flakonu rokās piena govju fermās.

Semināra cena: 35,- eiro PVN ieskaitot līdz 5. maijam (ieskaitot), 45,- eiro PVN ieskaitot pēc 5. maija un semināra dienā.

Kā pieteiktie semināram: uz e-pastu aris.zentins@gmail.com  jāatsūta dalībnieka vārds, uzvārds, personas kods, vai uzņēmuma nosaukums, reģistrācijas Nr., adrese, bankas konts. Pēc tā tiks izsūtīts rēķins, pēc kura apmaksas Jūs tiekat reģistrēts kā dalībnieks semināram. Ja vēlaties maksāt seminārā dienā, lūdzu sagatavojiet minētos rekvizītus un semināra dienā Jums tiks izrakstīta kvīts par samaksu.

Semināru organizē: LVB Lauksaimniecības dzīvnieku veterinārārstu sekcija un SIA ZENTINS ar Latvijas Lauksaimniecības konsultāciju centra atbalstu.

Seminārs reģistrēts LVB kā kvalifikācijas punktu pasākums.

Uz tikšanos seminārā!

 

 

Kontaktinformācija: 
aris.zentins@gmail.com
Reģions filtram: