Informatīvais pasākums jauniešiem un skolēniem Kārsavā

Datums: 
19. Oktobris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Malnavas koledža

19.oktobrī Ludzas nodaļa rīko informatīvo pasākumu jauniešiem un skolēniem par lauksaimniecības un mežsaimniecības nozares popularizēšana vispārizglītojošajās skolās. Pasākuma mērķis - vispārizglītojošo skolu skolēnu informētības un intereses līmeņa celšana par lauksaimniecības un mežsaimniecības attīstības iespējām lauku teritorijā. Norises vieta Malnavas koledža, Malnava, Malnavas pagasts, Kārsavas novads.
Pasākuma laikā notiks informatīvā tikšanās ar Malnavas koledžas direktoru Juri Bozoviču, kurš iepazīstinās skolēnus ar izglītības iespējām Malnavas koledžā. Pēc tam notiks grupu darbs/diskusija - Iespējamās lauksaimniecības un mežsaimniecības nozares, to darbība un attīstības iespējas lauku teritorijā, lektors Artūrs Šķesters (SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Ludzas nodaļas vadītāja p.i)
Pēc informatīvās daļas skolēni dosies pieredzes apmaiņas braucienā uz Rēzeknes novada Gaigalavas pagastu, kur apmeklēs ZS "Bukši" un Gunāra Igauņa senlaiku mūzikas instrumentu muzeju un mūzikas instrumentu darbnīcu.

Kontaktinformācija: 
Sanita Geduševa, mob.t. 26524227, e-pasts: sanita.geduseva@llkc.lv
Pielikums: 
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: