Madona | Bioloģiskās lauksaimniecības informatīvs seminārs rīko LBLA

Datums: 
19. Februāris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Madonas novada Sarkaņu pagasta tautas namā

LBLA pavasara informatīvo semināru ciklu uzsāks Madonas pusē

variants2Biedrība "Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija" februāra beigās uzsāks ikgadējo pavasara semināru ciklu Latvijas reģionos, lai informētu zemniekus par aktualitātēm bioloģiskajā lauksaimniecībā. Pirmais seminārs notiks 19. februārī Madonas novada Sarkaņu pagastā, nākamie Kurzemes pusē - Durbē un Kuldīgā. Martā semināri norisināsies citās Latvijas pilsētās.

Informatīvais seminārs Madonas novada Sarkaņos

19. februārī Madonas novada Sarkaņu pagasta tautas namā "Kalnagravas" notiks LBLA pirmais informatīvais seminārs. Semināra sākums plkst. 11:00, dalībnieku ierašanās no plkst. 10:30.

Darba kārtība sadalīta divos blokos. Informatīvajā blokā biedrības "Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija" vadītājs Gustavs Norkārklis stāstīs par aktualitātēm BL atbalsta saņemšanas noteikumos, obligātajiem minimālajiem ieņēmumiem un citām nozares aktualitātēm.

Sertifikācijas institūcijas VSIA "Sertifikācijas un testēšanas centrs" bioloģiskās lauksaimniecības galvenā eksperte Vija Rāka informēs par jaunumiem BL sertifikācijā un 2017. gadā veiktajās kontrolēs konstatētajām neatbilstībām bioloģiskajās saimniecībās.

Savukārt, otrajā blokā aicināsim dažādu uzņēmumu pārstāvjus pastāstīt par sadarbības iespējām. Šoreiz dzīvnieku ēdināšanas speciāliste Anita Leitāne - Osīte no AS "Baltu Veterinārija" stāstīs par mikotoksīniem un to ietekmi uz dzīvnieku veselību.

SIA "Litimeksa Latvija" pārstāvji iepazīstinās ar mikrobioloģisko preparātu izmantošanu augkopībā.

AS "Dobeles dzirnavnieks" iepirkumu vadītāja Ineta Kārkla informēs par kvalitātes parametriem, kas svarīgi graudu pārstrādē, kā arī uzņēmuma izmēģinājumiem bioloģisko auzu audzēšanā un to rezultātiem.

Citās pilsētās kopā ar mums būs SI "Vides kvalitāte" pārstāvji, kā arī SIA "Lietas MD" jeb Augļu serviss, SIA "Timac Agro LATVIA" un SIA "Aloja Starkelsen"!

LBLA biedriem dalība seminārā bezmaksas, citiem interesentiem - 10 EUR.

Neskaidrību gadījumā zvaniet/rakstiet!
Tālr.: +371 20262027
e-pasts: info@ekoprodukti.lv


--
Ar cieņu,
Ieva Liepniece
Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija

Tālrunis: 20262027; 67027227
Web: www.lbla.lv

Kontaktinformācija: 
Ieva Liepniece Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija Tālrunis: 20262027; 67027227 Web: www.lbla.lv
Reģions filtram: