Durbe | 22. februāris - informatīvais seminārs par aktualitātēm bioloģiskajā lauksaimniecībā

Datums: 
22. Februāris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Durbes kultūras nams

Turpinot pavasara informatīvo semināru ciklu, biedrības „Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija” Liepājas nodaļa 22. februārī aicina uz semināru Durbes kultūras namā, Skolas ielā 5. Sākums plkst. 10:00, ierašanās no plkst. 9:30.

@ Par aktuālo Lauku atbalsta dienesta (LAD) darbībā informēs LAD Dienvidkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes vadītājs Ģirts Osis.

@ Seminārā par aktualitātēm bioloģiskās lauksaimniecības atbalsta saņemšanas noteikumos, obligātajiem minimālajiem ieņēmumiem un citām nozares aktualitātēm stāstīs LBLA vadītājs Gustavs Norkārklis.

@ SI „Vides kvalitāte” Bioloģiskās lauksaimniecības sertifikācijas programmas vadītājs Juris Grīnfelds informēs par jaunumiem bioloģiskās lauksaimniecības sertifikācijā un 2017. gadā veikto pārbaužu rezultātiem, t.sk., konstatētajām neatbilstībām bioloģiskajās saimniecībās. Par aktuālo BL sertifikācijā aicināsim pastāstīt arī Vides kvalitātes inspektorus Līviju Sproģi un Edmundu Rubeni.

@ AS „Dobeles dzirnavnieks” iepirkumu vadītāja Ineta Kārkla informēs par kvalitātes parametriem, kas svarīgi graudu pārstrādē, kā arī uzņēmuma izmēģinājumiem bioloģisko auzu audzēšanā un to rezultātiem.

@ Semināra noslēgumā LBLA Liepājas nodaļas vadītāja Silvija Penkule dalīsies iespaidos par gaļas liellopu izsolē Vācijā redzēto.

LBLA biedriem dalība seminārā bezmaksas, citiem interesentiem maksa par semināru 10 EUR.
Iepriekšējā pieteikšanās nav nepieciešama.

Neskaidrību gadījumā sazinieties ar LBLA Liepājas nodaļas vadītāju Silviju Penkuli (tālr. +371 28342077, e-pasts: silvija.durbe@inbox.lv) vai LBLA biroju (tālr.: +371 20262027, e-pasts: info@ekoprodukti.lv).

Informācijas avots: Biedrība „Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija” - www.lbla.lv

Kontaktinformācija: 
Silvija Penkule (tālr. +371 28342077, e-pasts: silvija.durbe@inbox.lv)
Reģions filtram: