Skultes pagasts | Lauka diena par vasaras kviešu audzēšanu

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
4. Jūlijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
SIA “Paparžkalni”

LLKC aicina apmeklēt demonstrējuma lauka dienu par dažādu augsnes apstrādes tehnoloģiju salīdzinājumu graudaugu bezmaiņas sējumos slimību un kaitēkļu ierobežošanai.

Lauka diena notiks 4. jūlijā plkst. 11 SIA “Paparžkalni” Limbažu novada Skultes pagastā. Lauka dienā varēs iegūt informāciju par Vidzemes reģionam piemērotām graudaugu šķirnēm un to, kā zemniekam veikt lauka novērojumus un uzskaiti integrētās audzēšanas sistēmā. Notiks demonstrējuma vasaras kviešu lauka apskate un būs iespēja uzzināt saimniecības pieredzi graudaugu audzēšanā, kā arī praktiski atpazīt kviešu slimības un kaitēkļus un to izplatību atkarībā no augsnes apstrādes tehnoloģijas.

Papildu informācija un pieteikšanās: Brigita Skujiņa, LLKC Limbažu nodaļas lauku attīstības konsultante, e-pasts: brigita.skujina@llkc.lv; tālr. 27875479.

Demonstrējums ierīkots LAP 2014.-2020. apakšpasākuma “Atbalsts demonstrējumu pasākumiem un informācijas pasākumiem” ietvaros. LAD līguma Nr. LAD240118/P23. Demonstrējuma tēma: Dažādu augsnes apstrādes tehnoloģiju salīdzinājums graudaugu bezmaiņas sējumos slimību un kaitēkļu ierobežošanai dažādos Latvijas reģionos.

Kontaktinformācija: 
Brigita Skujiņa, e-pasts: brigita.skujina@llkc.lv; tālr. 27875479
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
laukudienas_darbakart_augsne_limbazi.pdf133.26 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: