LLKC Liepāja | 26. aprīlis - pieredzes apmaiņas brauciens par dažādu slaukšanas robotu un tehnoloģiju izmantošanu piena lopkopības saimniecībās

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
26. Aprīlis, 2019
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Liepājas birojs

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas konsultāciju birojs piedāvā saimniecību apmeklējumu (pieredzes apmaiņas braucienu) par dažādu slaukšanas robotu un tehnoloģiju izmantošanu piena lopkopības saimniecībās

Tēmats: Jaunāko tehnoloģiju izmantošana lauksaimniecības produktu ražošanas procesu, tehnoloģiju pilnveidošanā un drošas pārtikas ražošanā (piena lopkopības saimniecības, dažādu slaukšanas robotu izmantošana). Grupas Nr. LLKC17Lp03-L

Saimniecību apmeklējuma laikā viesosimies četrās saimniecībās:
# SIA “SALDUS DRUVA” (Saldus novads), SIA “RĪTNIEKI” (Saldus novads), ZS “EGLĪTES” (Kandavas novads) un ZS “ĀBOLKALNI” (Ventspils novads).
# Saimniecības ir dažāda lieluma un tajās tiek izmantoti dažādu ražotāju slaukšanas roboti un citas tehnoloģijas, kas lietotas saimnieciskās darbības efektivitātes palielināšanai un drošas pārtikas ražošanai.

Līdzmaksājums ir 25,00 eiro (t.sk. PVN). Projekta ietvaros ar dalībnieka līdzmaksājumu tiek piedāvāts: kopīgs transports; saimniecību apmeklējumu izmaksas un pusdienas.

Ja nepieciešams, tad kvalifikācijas paaugstināšanai ir iespējams iegūt apliecinājumu ar praktisko nodarbību 6.5 stundām.

Dalībniekiem jāapliecina sava vai ģimenes locekļa iesaiste lauksaimniecības nozarē (strādā šajā nozarē vai pieder zemes īpašums).

Vietu skaits ierobežots. Lūdzam pieteikties laikus.

Plašāka informācija un pieteikšanās: Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests - LAP 2014.-2020. apakšpasākuma “Saimniecību un mežu apmeklējumu nodrošināšana ” (LAD Līguma nr. LAD011018/P43) ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: