Pāvilostas nov. | Lauka diena par mēslošanas līdzekļu lietošanu

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
29. Maijs, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Z/s ''Sproģi''

LLKC sadarbībā ar z/s “Sproģi”, Latvijas Zemnieku federāciju, AREI un LLU aicina 29. maijā apmeklēt demonstrējuma lauka dienu par dažādu mēslošanas līdzekļu lietošanu un kaitīgo organismu ierobežošanu graudaugu sējumos.

Lauka diena notiks 29. maijā plkst. 11 z/s “Sproģi”, Vērgales pagastā, Pāvilostas novadā.

Lauka dienā būs iespēja uzzināt saimniecības pieredzi graudaugu audzēšanā, aktuālo par mēslošanas tehnoloģijām, augšņu agroķīmiskās izpētes nepieciešamību, stresa kontroli augiem,  kaitīgo organismu izplatību un to ierobežošanu sējumos, iegūt informāciju par demonstrējuma ierīkošanu, kā arī novērtēt graudaugu sējumus saimniecībā.

Papildu informācija un pieteikšanās: Vita Cielava, LLKC Saldus konsultāciju biroja augkopības konsultantee-pasts: vita.cielava@llkc.lv, tālr. 26514221

Demonstrējums ierīkots LAP 2014.-2020. apakšpasākuma “Atbalsts demonstrējumu pasākumiem un informācijas pasākumiem” ietvaros. LAD līguma Nr. LAD240118/P19. Demonstrējuma tēma: Dažādu mēslošanas līdzekļu lietošanas demonstrējums laukaugu sējumos, lietojot tos dažādās kultūraugu attīstības stadijās dažādos Latvijas reģionos.

Kontaktinformācija: 
Vita Cielava, e-pasts: vita.cielava@llkc.lv, tālr. 26514221
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
lauku_diena_zs_sprogi.doc79 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: