Tūrisma sezonas atklāšanas svētki „Atklāj Bausku no jauna!”

Datums: 
1. Maijs, 2015 līdz 4. Maijs, 2015
Reģions: 
Vieta: 
Bauska
Nozare: 

Tūrisma sezonas atklāšanas svētki
„Atklāj Bausku no jauna!”
2015.gada 1.- 4.maijs

Bauskas tūrisma sezonas atklāšanas svētki ir ikgadējs pasākums, kas katru gadu notiek maija sākumā - šogad jau devīto reizi! Tradicionāli šajā dienā savus jaunumus prezentē apskates objekti, atklājot izstādes, bet tūrisma pakalpojumu sniedzēji, piedāvājot jaunizveidotos pakalpojumus.
Šogad Tūrisma informācijas centrs sezonu atklās ar orientēšanās spēli Bauskā un velo braucienu pa Skaistkalni, reklamējot marķēto starpnovadu velo maršrutu nr.402 “Bagātā Zemgale” un atvērto druvju diena saldumu ražotnē “Poļu nams” . Orientēšanās spēles laikā komandām būs jāveic dažādi uzdevumi, kur noderēs matemātikas, latviešu valodas un vēstures zināšanas, būs iespēja izpausties tehniski un mākslinieciski, lietā būs jāliek atjautība un modernās tehnoloģijas, sava dalība būs jāiemūžina. Jau otro gadu tūrisma sezonas atklāšanas ietvaros būs iespēja apmeklēt Bauskas alus darītavu, kā arī nobaudīt “Bauskas īpašos ēdienus”. Tradicionāli šajās dienās jau vairākus gadus notiek arī Lielais Bazārs, makšķerēšanas sacensības Bangu dīķī un cepļa atvēršana “Baltajā mājā”.
Bauskas TIC ir gandarīts par lielisko sadarbību ar tūrisma pakalpojumu sniedzējiem un objektiem šo svētku organizēšanā un daudzveidīgās programmas nodrošināšanā. Aicinām atklāt Bausku un apkārtni no jauna, šajās brīvdienās esam sarūpējuši aktivitātes visai ģimenei!

Bauskas Tūrisma informācijas centrs (TIC) Bauskā darbojas kopš 1999.gada. Tas sniedz tūrisma informāciju un uztur kopīgu tūrisma datubāzi www.tourism.bauska.lv par Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadu, kā arī aktīvi sadarbojas ar apkārtnē esošajiem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem un pašvaldībām. TIC ir ieguvis kvalitātes sertifikātu “Q-Latvia”, viesiem ir atvērts katru dienu, arī sestdienās un svētdienās, piedāvā atraktīvu ekskursiju “Sver un mēri Bauskā”.

Informāciju sagatavoja:
Inese Turkupole-Zilpure

Bauskas Tūrisma informācijas centra vadītāja
Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļa
Bauskas novada administrācija
t. 639 23 797, 27746484

Reģions filtram: