Kārķu meža dienas 2016

Datums: 
29. Aprīlis, 2016 līdz 30. Aprīlis, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Kārķu pagasts
Nozare: 

29. un 30. aprīlī Kārķos notiks 13. Meža dienas. Kā vienmēr būs tradicionālās lietas, bet netrūks arī pārsteigumu.
Kārķu Meža dienas vadīs Māris Grigalis – viss notiks par prieku dabai un cilvēkiem
Šogad jaunums - pirmajā dienā – 29. aprīlī pulksten 11.00 notiks seminārs ““Kā ieinteresēt un motivēt bērnus un jauniešus iemīlēt Latvijas zeltu – koku, darīt praktiskus darbus un gatavot koka lietas”. Lektori – Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) as.profesors Vilnis Kazāks, Uz pasākumu aicināti mājturības skolotāji, kokapstrādes un rokdarbu pulciņu vadītāji, vecāki un ikviens interesents, kas vēlas bērniem iemācīt praktiskas iemaņas. Aicinām līdzi ņemt bērnu un jauniešu gatavotas lietas no koka, lai kopīgi veidotu izstādi “Dari pats!”

Atsaucoties iedzīvotāju ierosinājumiem, arī šogad ikvienam būs iespēja doties pārgājienā - pārbraucienā “Dabas un kultūrvēstures pērles mums tuvumā” (pulcēties pie Kārķu pamatskolas pulksten 17.30 vai pulksten 18.00 pie Ērģemes pilsdrupām, kur gida pavadībā būs iespējams iepazīties ar Ērģemes pilsdrupu vērienīgajiem rekonstrukcijas darbiem, paveikto, pilsdrupu apkārtni, dabas un kultūrvēstures pērlēm ceļa “Ziemeļu stīga” malās, pēc tam kopīga vakarēšana ar dziesminieku Kārli Kazāku pie ugunskura pie Kārķu skolas āra EKO klases. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens interesents, līdzi ņemt desiņas kopīgam ugunskuram.
Meža dienu svinīga atklāšana 30. aprīlī pulksten 9.00 pie Kārķu Dabas koncertzāles, pēc tam izbraukšana uz objektiem. ...

Kontaktinformācija: 
Sandra Pilskalne Tel: 263 91 447
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
info_par_karku_meza_dienam_2016.docx59.78 KB
Reģions filtram: