Tirgotāji aicināti pieteikties Jūras svētku tirgum Liepājā

Datums: 
9. Jūlijs, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Promenāde
Nozare: 

Sestdien, 2016. gada 9. jūlijā Liepājas promenādē no pulksten 12 līdz pulksten 18 norisināsies Jūras svētku tirgus.
Tirgotāju un amatnieku pieteikšanās turpināsies līdz šī gada 16.jūnijam.

Jūras svētku tirgum aicināti pieteikties Latvijas tirgotāji un amatnieki, kuri piedāvā pašu audzētas un ražotas pārtikas preces, gatavotus mākslas un daiļamatniecības izstrādājumus, kā arī atbilstoši Jūras svētku tēmai rūpnieciski ražotas preces.

Jau šobrīd tirgum pieteikušies tirgotāji un amatnieki, kas apmeklētājiem piedāvās iegādāties pašu ražotus un gatavotus kulinārijas un kondiotorejas izstrādājumus, kā arī dzērienus. Dāmas varēs palutināt sevi, iegādājoties kādu rotaslietu, kas gatavotas no dažādiem materiāliem. Tematiski svētkiem tirgū būs atrodamas arī jūrnieku cepures un citi jūrnieku stila apģērbi, savukārt gardēžiem tirgotāji piedāvās nobaudīt zivis.

Papildus informācija, noteikumi, pieteikuma anketa un cita informācija pieejama saitē - http://liepajaskultura.lv/lv/jaunumi/turpinas-tirgotaju-pieteiksanas-jur...

Tirgotāji aicināti padomāt par savas tirdzniecības vietas noformējumu atbilstoši Jūras svētku tematikai.

Kā ziņots iepriekš Jūras svētki Liepājā tiks atklāti ar piemiņas brīdi bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem. Muzikālo baudījumu apmeklētājiem sniegs Normunds Rutulis un Zvejnieku dēli, Aminata, grupa “Dakota”, Dailes teātra aktieru ansamblis “Ilga” ar koncertprogrammu “Mīļā, mans kuģis tālu jūrā”, grupa “Cepumi” un mūziķi Rassell & Sabīne Berezina. Mazajiem liepājniekiem organizatori būs sarūpējuši bērnu programmu, savukārt, aktīvās dzīves piekritēji varēs piedalīties netradicionālajās sporta spēlēs un vērot kanālā notiekošās laivu sacensības. Arī jūras un vētru dievs Neptūns ieradīsies Jūras svētkos, lai atvērtu bagātību lādi, kurā visas dienas garumā tiks atrasti visdažādākie pārsteigumi svētku apmeklētāju priekam.

www.liepajaskultura.lv

Kontaktinformācija: 
liepajasjurassvetki@gmail.com
Reģions filtram: