Informatīvā tikšanās Liepājas pusē par apmācību „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”

Datums: 
30. Septembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas rajona partnerības telpās
Nozare: 

Piektdien, 2016. gada 30. septembrī plkst. 10:00 (līdz plkst. 12:30) Grobiņā Liepājas rajona partnerības telpās (Krasta iela 12, Grobiņa) notiks informatīvā tikšanās par SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" Liepājas nodaļas Valsts Lauku tīkla ietvaros plānoto piecu dienu apmācību “Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”.

Mācības notiks Liepājā un tās tiek plānotas 2016. gadā oktobra beigās un novembrī. To mērķis ir attīstīt jauniešu zināšanas, pieredzi un kompetences, kas nepieciešamas savas uzņēmējdarbības uzsākšanai vai attīstīšanai, veicinot lauku attīstību, kā arī uzturēt lauku jauniešu motivāciju, sniedzot iespēju realizēt ar uzņēmējdarbību nesaistītas sabiedriskas aktivitātes savā reģionā.

Pasākuma dalībnieki ir jaunieši vecumā no 18 līdz 40 gadiem, kuri vēlas iegūt teorētiskas un praktiskas zināšanas par uzņēmuma veidošanu, uzsākt īstenot vai attīstīt savu uzņēmējdarbības ideju laukos (ārpus lielajām pilsētām), vai īstenot ar uzņēmējdarbību nesaistītu sabiedrisku aktivitāti kādā no Latvijas lauku reģioniem.

Apmācības ir bezmaksas. Dalībniekus skaits ierobežots.

Informatīvās tikšanās laikā būs iespēja vairāk uzzināt par apmācībām „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai” un ar to saistīto ideju konkursu “Laukiem Būt!”, kā arī iegūt citu aktuālu informāciju, kas var noderēt jaunajiem uzņēmējiem.

Lūgums, uz tikšanos iepriekš pieteikties, aizpildot elektroniski pieteikumu anketu saitē - https://goo.gl/forms/lQBf9fZvKJIl5jw82

Pieteikties un iegūt papildus informāciju ir iespējams pie Alekseja Kačanova (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

--------------------
Tie, kuri dažādu iemeslu dēļ nevarēs, apmeklēt apmācību informatīvo tikšanos 30. septembrī, bet kuriem ir interese, pieteikties uz apmācībām var līdz 14. oktobrim pie Alekseja Kačanova (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: