Aicina pieteikties festivāla “Zemlika” tirgum

Datums: 
28. Oktobris, 2016 līdz 29. Oktobris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Durbe
Nozare: 

Mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāls “Zemlika” 2016. gada 28. un 29. oktobrī Durbē notiks jau sesto reizi. Iecere par festivālu kā ikgadēju notikumu ar dažādu žanru ārvalstu un vietējo mūziķu koncertiem, radošajām darbnīcām, semināriem, lekcijām, kino, teātri, vietējo izejvielu ēdamzāli un citām aktivitātēm turpina dzīvot.

Durbes, kaimiņu novadu kā arī citi zemnieki, mājražotāji un amatnieki tiek aicināti pieteikties festivāla “Zemlika” tirgum, kas Durbē no plkst. 9:00 notiks 29. oktobrī.

Kā visus iepriekšējos gadus, arī sestā mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāla “Zemlika” laikā notiks zemnieku, mājražotāju un amatnieku tirgus, kurā aicināti piedalīties Durbes, kā arī kaimiņu un citu novadu ražotāji. Galvenais tirgus princips – savā zemē pašu izaudzēts, savām rokām darināts, iesaiņots un pārdots dabīgs produkts. Pasākuma organizatori saka “nē!” sintētiskajai gultasveļai, cukurvatei un čehu lunaparkam un aicina tirgotājus pārdomāt, vai “dabīgs”, “pašu audzēts” un “glīti pasniegts” tiešām padara produktu par modes un stila aksesuāru, ne reti liekot to pārvērtēt līdzīgos tirdziņos galvaspilsētā.

Dalību festivāla “Zemlika” tirgū, kas Durbē notiks 29. oktobrī no plkst. 9:00, iespējams pieteikt līdz 25. oktobrim (ieskaitot), rakstot vai zvanot Gitai Tauriņai – gita.taurina@durbe.lv vai 28835821.

www.zemlika.lv

Kontaktinformācija: 
Gitai Tauriņai (tālr. 28835821; e-pasts: gita.taurina@durbe.lv; www.zemlika.lv)
Reģions filtram: