9.decembrī piedalies Lūgšanu brokastīs Puikules muižā.

Datums: 
9. Decembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Puikules muiža
Nozare: 

Limbažu fonds aicina atbalstīt Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novadu talantīgos jauniešus, 9.decembrī piedaloties Lūgšanu brokastīs Puikules muižā.
Informācija par pasākumu un tā mērķi lasāma http://limbazufonds.lv/156-limbazu-fonds-9-decembri-riko-lu
Lūgšanu brokastis ar Alojas novada Brīvzemnieku pagasta pārvaldes vadītājas Daces Tauriņas atbalstu 9.decembrī plkst.11:00 tiks rīkotas Puikules muižā. Pasākums iecerēts, lai pirmssvētku laikā Limbažu fonda ideju atbalstītāji pāris stundas pabūtu kopīgās brokastīs, pateiktos tiem, kuri devuši savu ieguldījumu tā labdarības pasākumos, kā arī dibinātu jaunu atbalsta fondu talantīgiem jauniešiem.
Dalība Lūgšanu brokastīs būs iespējama, veicot ziedojumu – 10 eiro, par ielūgumu, kas būs ieguldījums atbalsta fondā Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novadu talantīgo un mērķtiecīgo jauniešu talanta attīstīšanai nepieciešamā inventāra iegādei un dalībai profesionālās izaugsmes pasākumos. Finansējumu būs iespējams izlietot mūzikas instrumentu, sporta vai cita inventāra iegādei, dalībai starptautiskos konkursos, sacensībās vai mācībās.
Nākamā gada sākumā tiks izstrādāts un publicēts finansējuma piešķiršanas nolikums, kurā būs noteikti nosacījumi atbalsta saņemšanai.
Lūgšanu brokastu programmā paredzēta dažādu konfesiju mācītāju uzstāšanās un muzikāli priekšnesumi. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens, kura sirdij tuva līdzatbildības ideja - par saviem tuvākajiem, vietējo kopienu vai novada attīstību.
No sirds būsim pateicīgi par ikviena interesenta dalību pasākumā, kas būs kā apliecinājums Limbažu fonda darbības nepieciešamībai.
Ielūgumu iespējams saņemt, zvanot pa tālruni 29466955 vai rakstot e-pastu uz spidola.lielmane@gmail.com.
Ziedojumu Talantīgo jauniešu atbalsta fondam varat veikt ar pārskaitījumu uz nodibinājuma “Limbažu fonds”, reģistrācijas numurs 40008148275, AS „SEB banka” kontu LV94UNLA0050019626721.

Kontaktinformācija: 
zvanot pa tālruni 29466955 vai rakstot e-pastu uz spidola.lielmane@gmail.com
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
ielugums_lugsanu_brokastis_9.12.2016.jpg569.07 KB
Reģions filtram: