Olainē biedrība "Pierīgas partnerība" aicina uz NVO pārstāvju un citu interesentu tikšanos par idejām un iespējām tās realizēt

Datums: 
8. Februāris, 2017
Nozare: 

Ko mēs varam uzdāvināt Latvijai simtgadē? Kādas ir iespējas Erasmus+ programmā neformālajā izglītībā? Kādas ir sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas iespējas LEADER pieejā? Tik daudz iespēju, ideju, izaicinājumu!

Biedrība „Pierīgas partnerība” kopā ar Latvijas valsts simtgades biroju un Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru piedāvā vietējiem iedzīvotājiem – nevalstisko organizāciju pārstāvjiem un citiem interesentiem – no Mārupes, Olaines un Babītes novadiem tikšanos, kurā būs iespēja ģenerēt idejas Latvijas simtgadei, uzzināt par jau esošajām iniciatīvām un iespējām, uzzināt par Erasmus+ programmas iespējām neformālajā izglītībā un darbā ar jaunatni, kā arī iepazīties ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju un atbalsta iespējām savu ideju īstenošanai.

Aicinām apmeklēt tikšanās reizes 6. februārī plks.18.00 Mazcenas bibliotēkā (Jaunmārupes sabiedriskā ēka, Mazcenu alejā 33/3, Jaunmārupē), 7. februārī plkst.18.00 Babītes Kultūrizglītības centrā (Jūrmalas iela 14A, Piņķi) un 8. februārī plkst.18.00 Olaines vēstures un mākslas muzejā (Zemgales iela 33, Olaine). Veidosim novadus un Latviju kopā!

 

Kontaktinformācija: 
Alīna Lukjanceva biedrības "Pierīgas Partnerība" administratīvā vadītāja alina.lukjanceva@pierigaspartneriba.lv, 28 644 888
Reģions filtram: