Cēsu konsultāciju birojs rīko pasākumu skolēniem "Lauksaimniecības un mežsaimniecības popularizēšana vispārizglītojošās skolās"

Datums: 
27. Aprīlis, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Priekuļu tehnikums
Nozare: 

27. aprīlī, pulksten 09.30, Priekuļu tehnikumā notiks pasākums "Lauksaimniecības un mežsaimniecības popularizēšana vispērizglītojošās skolās", kurā piedalīsies Straupes pamatskolas 6.-9. klase.
Pasākuma laikā skolēni tiks iepazīstināti ar uzņēmējdarbības veidiem laukos un notiks interaktīvais grupu darbs, kura mērķis ir rosināt jauniešos pozitīvo domāšanu un veicināt ideju rašanos par Latvijas lauku nākotnes attīstību un redzējumu nākotnē, kā arī radīt jauniešos interesi un vairot gribasspēku nākotnē saimniekot Latvijas laukos.
Priekuļu tehnikuma direktora vietnieks attīstības jomā Aleksandrs Ļubinskis iepazīstinās skolēnus ar tehnikumā apgūstamajām mācību programmām un notiks ekskursija pa tehnikuma mācību bāzi.
Dienas otrā pusē skolēni dosies uz Raunu, kur iepazīsies ar uzņēmuma SIA "Latvijas ķiploks" ražošanu. Notiks ekskursija pa ražotnes telpām un uzņēmuma veidotājas Sintija Rude un Inese Krūklīte skolēniem sniegs nelielu ieskatu savos ķiploku audzēšanas un pārstrādes pimsākumos un uzņēmuma attīstībā.

Kontaktinformācija: 
Gunda Kazerovska, Cēsu KB uzņēmējdarbības konsultante, 26360434
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: