Liepājas pusē (GROBIŅĀ) notiks diskusija “Kopējās lauksaimniecības politikas attīstība pēc 2020. gada”

Datums: 
28. Aprīlis, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas rajona partnerības konferenču zāle
Nozare: 

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” (LLKC) Liepājas nodaļa 2017. gada 28. aprīlī (piektdien) plkst. 11:00 Grobiņā Liepājas rajona partnerības konferenču zāle (Krasta iela 12 (2.stāvs), Grobiņa) aicina lauksaimniekus un lauku uzņēmējus uz diskusiju par “Kopējās lauksaimniecības politikas attīstība pēc 2020. gada”.

Tikšanās laikā tiks pievērsta uzmanība aktualitātēm, lauksaimnieku vajadzībām un vēlmēm, kā arī kopējai politikai nākotnē. Tiks runāts arī par Eiropas Komisijas aptauju “Kopējās lauksaimniecības politikas modernizācija un vienkāršošana”.

Diskusijā piedalīsies durbenieks, Saeimas deputāts Edgars Putra un Latvijas Zemnieku federācijas valdes priekšsēdētāja Agita Hauka .

Diskusijas laikā būs iespēja interaktīvā vidē veikt balsojumu par kopējo politiku nākotnē, lai to varētu izdarīt, lūdzam, ja ir iespējams, paņemt līdzi mobilos telefonus, planšetes vai arī portatīvos datorus, kas var pieslēgties pie interneta.

Papildus informācija un pieteikšanās pie Alekseja Kačanova (LLKC Liepājas biroja uzņēmējdarbības konsultants, tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

----------------

Aicinām ikvienu lauksaimnieku un nozares pārstāvi piedalīties Eiropas Komisijas interneta aptaujā un paust savu viedokli par Kopējās lauksaimniecības politikas (KLP) līdzšinējo darbību un sniegt priekšlikumus uzlabojumiem.

Aptauja ir daļa no esošās KLP izvērtējuma, ko veic Eiropas Komisija. Pēc politikas izvērtējuma veikšanas Eiropas Komisija sniegs savus priekšlikumus par to, kādai jābūt KLP pēc 2020. gada. Aptaujas beigu termiņš – šī gada 2. maijs.

Papildus informācija un aptaujas anketa ir pieejama saitēs:
* Izsaki viedokli par ES lauksaimniecības politiku (Lauku tīkla mājas lapā) - http://laukutikls.lv/nozares/lauksaimnieciba/raksti/izsaki-viedokli-par-...
* Apspriešana par kopējās lauksaimniecības politikas (KLP) modernizēšanu un vienkāršošanu (Eiropas komisijas mājas lapa) - https://ec.europa.eu/agriculture/consultations/cap-modernising/2017_lv

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: