Vecumniekos notiks ikgadējie Liliju svētki

Datums: 
6. Jūlijs, 2017 līdz 8. Jūlijs, 2017
Vieta: 
Vecumnieki
Nozare: 

Vecumnieku Liliju svētki
Kad mūsu novada iedzīvotāju dārzos sāk plaukt liliju ziedi un vasara lutina ar savu pilnbriedu, Vecumniekos tiek svinēti Liliju svētki!
Šogad dažādās svētku aktivitātēs iedzīvotāji un novada viesi varēs iesaistīties no 6. līdz 8. jūlijam!
6. jūlijā – Svētku lilija pumpurā!
6. jūlija pēcpusdienā aicinām ģimenes ar bērniem un ikvienu interesentu uz radošām aktivitātēm parkā aiz Vecumnieku tautas nama. Savukārt vakarā svētku apmeklētājus priecēs Vecumnieku Liliju svētku atklāšanas koncerts Vecumnieku ev. lut baznīcā. Koncertā uzstāsies kamerkoris “Vox Animae” no Rīgas (mākslinieciskā vad. Sindija Druva, diriģente Maija Bode), kā arī tiks ieskandināts baznīcas tornis.
7. jūlijā – Svētku lilija plaukst!
Aktīvās atpūtas cienītāji un visi ļaudis, kuri gūst prieku no interesantām aktivitātēm, aicināti piedalīties pirmajā Vecumnieku Tvīda velobraucienā! Ietērpsimies retro apģērbā, dekorēsim savus velosipēdus un jautri pavadīsim laiku! Brauciena noslēgumā kopīgi “piknikosim” Vecumnieku parkā un baudīsim ģitāras skaņas dziesminieka izpildījumā.
Pieteikšanās Tvīda braucienam Vecumnieku tautas namā vai pa tālruņiem: 28667825, 29451787.
8. jūlijā – Svētku Lilija pilnziedā!
8. jūlijā Liliju svētki sasniegs savu kulmināciju, pulcējot floristus no visas Latvijas uz tradicionālo floristu darbu konkursu un priecējot svētku apmeklētājus ar liliju ziedu un mākslinieces Brigitas Stenclavas darbu izstādi, floristikas skolas “ZieduLaiva” absolventu darbu izstādi, sporta spēlēm, šautriņu turnīru, deju uzvedumu, dažādām izklaidējošām aktivitātēm bērniem un jauniešiem, piemiņas akmens atklāšanas pasākumu pie Vecumnieku pagasta muzeja un citām aizraujošām aktivitātēm.
Svētkus noslēgsim ar pozitīvām emocijām bagātu Liliju svētku koncertu, kurā uzstāsies Dailes teātra aktieru ansambļa “Ilga” šarmantie kungi, savukārt svētku ballē uz deju grīdas aicinās grupa “Rumbas kvartets”.

Kontaktinformācija: 
Agrita Laudurga, Tālr. 28667825;Tālr. 63976322, e-pasts: vecumniekutn@vecumnieki.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
liliju_svetki_plakats.docx281.48 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: