NORISINĀSIES KULDĪGAS JAUNIEŠU DIENA 2017

Datums: 
26. Augusts, 2017
Vieta: 
Jauniešu māja
Nozare: 

26. augustā visas dienas garumā norisināsies Kuldīgas jauniešu diena, kas nu jau kļuvusi par ikgadēju tradicionālu pasākumu jauniešiem vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Dienas pirmajā daļā no 12.00 visi laipni aicināti apmeklēt Kuldīgas Jauniešu māju, Jelgavas ielā 26, kur notiks DJ meistarklase kopā ar DJ Ziggy, grafiti darbnīca kopā ar grafiti mākslinieku Renāru Cauni un tikšanās ar dziedātāju Agnesi Rakovsku, kura šogad pārstāvēja Latviju Eirovīzijā. Tāpat arī Kuldīgas aktīvie jaunieši paši būs sagatavojuši dažādas aizraujošas un radošas aktivitātes – būs iespēja nofotografēties jauniešu dienas fotostūrī, noteikt savu baiļu līmeni, apmeklējot “Esacpe room”, kā arī vēl daudz dažādu aktivitāšu.

No 16.00 Kuldīgas pilsētas laukumā varēsiet vērot “Ghetto Basket” – Latvijas 3x3 basketbola čempionāta – pēdējo posmu, kurā notiks cīņa ne tikai par valsts čempionu titulu un medaļām, bet arī Vīriešu grupā tiks noteiktas astoņas labākās komandas, kuras saņems ceļazīmes uz 31. augustā Rīgā, Grīziņkalnā notiekošo sezonas kulmināciju – “Ghetto Basket” finālturnīru, lai pretendētu uz tradicionālo superbalvu – Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Nacionālās Basketbola asociācijas jaunās sezonas spēli Ņujorkā.

Kuldīgas Jauniešu diena tiek organizēta otro gadu un organizatori, kas ir Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs, saka, ka pasākums pirmajā gadā bija plaši apmeklēts, kad tika organizētas ekstrēmo sporta veidu sacensības. Organizatori cer, ka arī šajā gadā jauniešu interese būs tikpat liela kā iepriekšējo gadu.

Visi jauniešu dienas pasākumi ir bez maksas.

Sīkāka informācija: Ieva Kaltniece (tālr. 27818498, e-pasts: IEVA.KALTNIECE@KULDIGA.LV).

Pasākumu organizē Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs sadarbībā ar Kuldīgas novada pašvaldību, Ghetto Games. Pasākums daļēji finansēts no projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs”

Kontaktinformācija: 
Ieva Kaltniece tālr. 27818498, e-pasts: ieva. kaltniece@kuldiga.lv
Reģions filtram: