Durbe | Aicina pieteikties festivāla "Zemlika" tirgum

Datums: 
21. Oktobris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Durbe
Nozare: 

Zemnieki, mājražotāji un amatnieki aicināti pieteikties festivāla "Zemlika" tirgum, kas Durbē no pulksten 9 notiks 21. oktobrī.

Kā visus iepriekšējos gadus, arī septītā mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāla "Zemlika" laikā notiks zemnieku, mājražotāju un amatnieku tirgus, kurā aicināti piedalīties Durbes, kā arī kaimiņu un citu novadu ražotāji. Galvenais tirgus princips – savā zemē pašu izaudzēts, savām rokām darināts, iesaiņots un pārdots dabīgs produkts. Pasākuma organizatori visus šos gadus ir teikuši "nē!" sintētiskajai gultasveļai, cukurvatei un čehu lunaparkam un aicinājuši tirgotājus pārdomāt, vai "dabīgs", "pašu audzēts" un "glīti pasniegts" tiešām padara produktu par modes un stila aksesuāru, ne reti liekot to pārvērtēt līdzīgos tirdziņos lielpilsētās.

Dalību festivāla "Zemlika" tirgū, kas Durbē notiks 21. oktobrī no pulksten 9, iespējams pieteikt līdz 19. oktobrim (ieskaitot), rakstot vai zvanot Gitai Tauriņai – gita.taurina@durbe.lv vai 28835821.

Papildus informācija par septīto mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivālu "Zemlika" Latvijas mazākajā pilsētā Durbē, kas norisināsies 20. un 21. oktobrī, ir iespējams iegūt mājas lapā - https://www.facebook.com/zemlika/

Kontaktinformācija: 
Gitai Tauriņai (tālr. 28835821, e-pasts: gita.taurina@durbe.lv)
Reģions filtram: