Liepāja | Tirgotāji tiek aicināti pieteikt dalību Latvijas mājražotāju un amatnieku tirdziņam Rožu laukumā

Datums: 
10. Novembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Rožu laukumā Liepājā
Nozare: 

Šogad 18. novembrī no plkst. 10:00-17:00 Rožu laukumā Liepājā biedrība “ETNO Liepāja” organizē Latvijas amatnieku un mājražotāju tirgu, lai celtu godā mūsu zemes darba tikumu - ar mājas smeķi pagatavotus gardumus un amatnieku meistardarbus.

Liepājas Rožu laukumā būs rodami smalki rokdarbi, apģērbi, rotas lietas, koka izstrādājumi, kā arī ikdienā neredzēti gardumi – tas viss būs čaklo meistaru rokām izlolots un ar mīlestību pagatavots veltījums tirdziņa apmeklētājiem.

Apmeklētājiem šeit būs iespēja gatavoties valsts svētku atzīmēšanai, jau laicīgi sarūpējot visu nepieciešamo gan svētku galdam, gan dažādām svētku aktivitātēm. Vienuviet sabrauks kupls mājražotāju un amatnieku pulks, lai andelētos ar smeķīgiem gardumiem un meistardarbiem - sākot no košiem un interesantiem amatnieku un rokdarbnieku darinājumiem, līdz pat gardēžu valdzinājumam - tiks piedāvāti dažādi labumi, kurus ļoti iespējams varēs iegādāties vien šajā tirdziņā.

Tirdziņam tiek aicināti pieteikties dažādi tirgotāji ar interesantu un daudzfunkcionālu preču klāstu, īpaši tiek aicināti nacionālā dizaina preču tirgotāji un amatnieki.

Visi interesenti aicināti pieteikt savu dalību pasākumam līdz 10. novembrim, rakstot savu pieteikumu uz e‑pastu tirgusrozulaukuma@gmail.com , norādot:
* dalībnieka nosaukumu,
* preču sortimentu un foto,
* nepieciešamo tirdzniecības platību,
* elektrības pieslēguma jaudu un
* pievienojot reģistrācijas dokumentus.

Latvijas mājražotāju un amatnieku tirgus Rožu laukumā kontaktpersona: Madara Lubāne (tirgusrozulaukuma@gmail.com).

Kontaktinformācija: 
Madara Lubāne (tirgusrozulaukuma@gmail.com)
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
piespraude.jpg97.92 KB
Reģions filtram: