Liepāja | Tirgotāji tiek aicināti pieteikt dalību "Ziemassvētku tirdziņam Liepājas Rožu laukumā"

Datums: 
22. Decembris, 2017 līdz 23. Decembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Rožu laukums
Nozare: 

Ik gadu Liepājā koši un atraktīvi tiek sagaidīts Ziemassvētku laiks, tāpēc tverot skaisto Ziemassvētku brīnumu sajūtu tiek organizēts Ziemassvētku tirdziņš Rožu laukumā 22. un 23.decembrī plkst. 10.00-16.00.

Tajā aicināti piedalīties visu veidu tirgotāji – ražotāji, amatnieki, mājražotāji un ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, kas gatavo, veido un rada skaistas, gardas un noderīgas lietas, ko liepājnieki un pilsētas viesi varētu iegādāties gardam svētku mielastam, mīļām veltēm tuviniekiem un baudīt paši savam priekam.

Pati Liepājas sirds – Rožu laukums dažas dienas pirms svētkiem būs īstā vieta, kurā varēs iedvesmoties svētkiem – atrast dāvanas, našķus svētku galdam un cienastiem. Ziemassvētku brīnumu laikā tirdziņš karstvīna vīrakā tinies kārdinās ar cūku šņukuriem un mājražotāju delikatesēm, piparkūku sirdīm un saldumu kalniem, krellēm, lellēm, cimdiem, šallēm un citām brīnumjaukām lietām. Tirgotāji piedāvātās preces būs sagatavojuši ar vislielāko mīlestību un tiks sagādātas gan gardas, gan praktiski noderīgas dāvanas.

Tirdziņā ir aicināti pieteikties mājražotāji un dažādu amatu meistari, lai liepājniekiem un pilsētas viesiem nodemonstrētu vietējo mākslinieku un daiļamatniecības meistaru idejas un pārsteidzošo izdomu, materiālu un formu bagātību. Ik viens īpaša aroda meistars, kura klāstā ir mājražotāju gardumi, juvelierizstrādājumi, interjera priekšmeti, oriģinālas dāvanas un rotājumi ir aicināts pieteikt savu dalību tirdziņam līdz š.g. 15. decembrim, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu: http://ej.uz/PieteikumsRozuLaukuma

Latvijas mājražotāju un amatnieku
tirgus Rožu laukumā
kontaktpersona
Madara Lubāne
tirgusrozulaukuma@gmail.com

Kontaktinformācija: 
Madara Lubāne (tirgusrozulaukuma@gmail.com)
Reģions filtram: