Liepāja | Uzņēmēji aicināti pieteikties tirdziņam pasākumā “Stinšu svētki Liepājā 2018”

Datums: 
4. Janvāris, 2018 līdz 18. Janvāris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Juliannas pagalms
Nozare: 

27.janvārī Liepājā, Juliannas pagalmā, Friča Brīvzemnieka ielā 7, notiks tradicionālie Stinšu svētki.

Lai pasākuma “Stinšu svētki Liepājā 2018” apmeklētāji varētu iegādāties daudzveidīga sortimenta pārtikas un nepārtikas produktus, uzņēmēji aicināti pieteikties tirdziņam līdz 18. janvārim.

Īpaši tirgoties aicināti zivju produkcijas tirgotāji, kas apmeklētājiem būtu gatavi pārdot gan svaigas, gan jau pagatavotas stintes vai citas zivis. Tāpat aicināti pieteikties vietējie amatnieki un mājražotāji ar produkciju, kas raksturīga Latvijai - gaļas, piena produktu, kulinārijas, dabas velšu un vietējo amatnieku darinājumi.

Lai tirdziņš saglabātu tematisku un atbilstošu tēlu, svētku tirdziņā nevarēs tirgot higiēnas preces, elektrotehniku, tekstila izstrādājumus un tamlīdzīgas preces.

Informāciju par pieteikšanos var saņemt rakstot uz e-pasta adresi sarmantipasakumi@gmail.com vai zvanot pa tālruni 29572471.

----
Šogad par „Stinšu svētku 2018” galvenajām vadlīnijām izvirzīta mijiedarbība starp zemledus makšķerēšanas tradīcijām Liepājā un jaunatklāto industriālo šiku kā tendenci mūsdienu sabiedrības publiskajā telpā un svētkos.
Pasākuma ietvaros notiks muzikālie priekšnesumi grupas “Radio Orchestra” un “Sudden Lights” izpildījumā. Pasākuma vadītājs šogad būs Egons Reiters.
Visas dienas gaitā notiks radošās darbnīcas bērniem - ZINOO bērnu parks piedāvās apmeklēt trīs nodarbības: Misija laiva, ūdens un ūdens attīrīšana, kā arī radošās darbnīcas četru stundu garumā un eksperimentu šovu.
Apmeklētāji varēs vērot vides dejas performances vairāku laikmetīgās dejas dejotāju sniegumā, klausīties elektroniskās dzejas lasījumu lāzeru pavadībā un apskatīt 3D projekciju akvāriju. Pasākuma noslēgumā plkst.17:00 uzstāsiet grupa Astro'n'out.
Pasākuma apmeklētāji bez maksas varēs nobaudīt arī Stinšu zupu. Tāpat svētku laikā būs iespēja iegādāties vietējo tirgotāju, amatnieku un ēdinātāju sarūpēto.

Informāciju sagatavoja:
Evita Enģele
Liepājas pilsētas domes sabiedrisko attiecību speciāliste
T.: 63404775
E.: evita.engele@liepaja.lv
http://kalendars.liepaja.lv

Kontaktinformācija: 
E-pasts: sarmantipasakumi@gmail.com, tālr. 29572471
Reģions filtram: