Aizpute / 10. maijā - seminārs “Zaļā dzīvesveida skola”

Datums: 
10. Maijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Aizputes novada tūrisma informācijas un mūžizglītības centrs
Nozare: 

Aizputes novada Tūrisma informācijas un Mūžizglītības centrs Atmodas ielā 16 organizē apmācības -
Seminārs “Zaļā dzīvesveida skola” 10.maijā plkst.17.00.

Zaļā tauta –augi ir visapkārt mums, bet tik maz mēs zinām par tiem. Ievadnodarbībā uzzināsim par augiem veselībai, labsajūtai un uzturam, par augu ārstnieciskām īpašībām, un pašu gatavotās zaļās kosmētikas pamatprincipiem.

Nodarbības vadīs Vaira Kārkliņa - Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes docente, pedagoģijas zinātņu doktore un Vineta Kulmane, Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes lektore, pedagoģijas maģistre.

2016. gadā V.Kārkliņa izdeva grāmatu “Savvaļas augu virtuve”, kurā apkopoti biežāk sastopamo ēdamo augu apraksti un norādījumi par to vākšanu un lietošanu ēdienu gatavošanā, 60 autores pārbaudītās, uzlabotās vai oriģinālas receptes ar Latvijā biežāk sastopamo savvaļas augiem.

2017.gadā abu autoru sadarbībā izdota grāmata "Augu hidrolāti veselībai, labsajūtai un uzturam", kurā detalizēti aprakstīts 80 augu ķīmiskais sastāvs, ārstnieciskā iedarbība, hidrolātu raksturojums un lietošanas pamācības. Tajā aktualizētas gadsimtiem senas zināšanas, kuras katrs var izmantot mūsdienās, lai uzlabotu savu veselību.

Lūgums pieteikties pa t.26546632 vai e-pastu biruta@aizpute.lv

Kontaktinformācija: 
Lūgums pieteikties pa t.26546632 vai e-pastu biruta@aizpute.lv.
Reģions filtram: