Liepāja | Aicina pieteikt savu dalību “Līvas tirgū” LĪVAS CIEMA SVĒTKOS 2018. gada 19. un 20. maijā

Datums: 
19. Maijs, 2018 līdz 20. Maijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Promenāde
Nozare: 

Tirgotāji, amatnieki, daiļamata meistari, pārtikas ražotāji, mākslinieki un dizaineri, esiet laipni aicināti pieteikt savu dalību “Līvas tirgū” LĪVAS CIEMA SVĒTKOS 2018. gada 19. un 20. maijā Liepājas Promenādē!

Jūsu pieteikumus gaidīsim līdz šā gada 15. aprīlim (ieskaitot)!

Aicinām rūpīgi caurskatīt nolikumu un tad aizpildīt elektronisko pieteikuma anketu, kas atrodama Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra mājas lapā sadaļā "Līvas ciema svētki": http://www.liepajaskc.lv/livas-ciema-svetki-2018/

Atgādinām, ka dalība ir obligāta abas pasākuma dienas: 19. maijā no pulksten 10.00 līdz 19.00 un 20. maijā no pulksten 11.00 līdz 15.00.

Svētku radošais temats gan mākslinieciskajās, gan amatnieku aktivitātēs ir vēlme parādīt senas un stabilas etnogrāfijas, mākslas un amatniecības vērtības jaunās krāsās, formās un darbos, veicinot jaunradi un radošumu. „Līvas tirgus” atlases kritēriji ir izcilas kvalitātes daiļamatniecība, latviešu amatniecības tradīcijas un mākslinieciskā jaunrade, kas atspoguļojas gan amatnieku, gan mākslinieku un dizaineru darbos, gan radošajās meistardarbnīcās.

“Līvas ciema svētki” - gada lielākais latviešu tradicionālās kultūras mantojuma notikums Kurzemē. Tie ir svētki, kuros kopā pulcēsies dažādu amatu meistari, kuri aicinās iepazīt cilvēkus un prasmes, ēdienus un nodarbes, tautas mūziku un dejas. “Līvas ciema svētku” vārti tiks vērti, lai divas dienas ikviens varētu baudīt bagātu kultūras programmu – tautas mūzikas svētkus “Līvas upe”, tautas deju programmu “Dzintara krasta ļaudis”, senas latviešu spēles “Spēļu sētā”, kā arī iegādātos “Līvas tirgus” dalībnieku meistardarbus un nogaršotu ēdienus un dzērienus gardākajā svētku sadaļā “Dzintara latvieši krogos sēž”.

LĪVAS CIEMA SVĒTKI
(www.liepajaskc.lv/livas-ciema-svetki-2018)

Kontaktinformācija: 
Selēna Vasiļjeva (tālr. 26374920, e-pasts: selena.vasiljeva@liepaja.lv)
Reģions filtram: