Liepājas pusē | AICINĀM KĻŪT PAR MENTORU un, daloties savā pieredzē un zināšanās, palīdzēt izaugt jauniem uzņēmējiem, stiprām saimniecībām laukos un zivsaimniecībā

Datums: 
4. Jūnijs, 2018 līdz 12. Jūnijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Lavender Villa
Nozare: 

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” ar sadarbības partneriem Latvijā un Lietuvā Interreg V-A Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014.–2020. gadam ietvaros veido mentoru tīklu.

* Biznesa Mentoru tīkla mērķis – sniegt atbalstu uzņēmumiem Latvijā un Lietuvā, veicinot šo uzņēmumu attīstību un stiprinot konkurētspēju, piedāvājot kvalitatīvas bezmaksas mentoru konsultācijas dažādās darbības jomās augkopībā, lopkopībā, mežkopībā, zivsaimniecībā, mārketingā, finasējuma plānošanā un piesaistē, kā arī citās jomās, kas tiešā un netiešā veidā ir saistītas ar lauku attīstību.
* Biznesa mentoru tīkls apvienos esošos un topošos uzņēmējus, lai savstarpēji dalītos pieredzē un lai pieredzējušie uzņēmēji ar padomu, pieredzi un iedrošinājumu palīdzētu jaunajiem uzņēmējiem pārvarēt grūtākos brīžus uzņēmējdarbībā.
* Tiks piedāvāti arī dažādi pasākumi, lai savstarpēji iepazītos, veidotu jaunus kontaktus, smeltos jaunu iedvesmu un idejas, papildinātu zināšanas.

Topošo mentoru divu dienu apmācības Liepājas pusē tiek plānotas divās grupās:
* 1. grupa – 2018. gada 4. un 5. jūnijā.
* 2. grupa – 2018. gada 11. un 12. jūnijā.

Apmācības notiks ļoti skaistā vietā Grobiņas novadā – Lavender Villā.

Apmācību ietvaros interesantā un atraktīvā veidā būs iespēja iegūt jaunus kontaktus, kā arī uzzināt, kas ir mentorings, kādas ir atšķirības starp koučingu un mentoringu, kāda ir efektīvas sarunas struktūra un komunikācija, kā arī daudzas citas lietas, kas var arī praktiski noderēt ikdienas darbā.

Pieteikties ir iespējams:
* elektroniski aizpildot pieteikuma formu saitē – https://goo.gl/forms/e5ZNMZkHTxL2HDRk2 vai
* personiski sazinoties ar Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096, e-pats: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Uz tikšanos apmācībās!

!!! Papildus informācija par projektu ir pieejama Lauku Tīkla mājaslapā – http://new.llkc.lv/lv/nozares/lauku-attistiba/mentoru-padoms-klust-aizvi...?

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Reģions filtram: