Durbe | 3. jūlijs - informatīvais seminārs par pasākumu “6.4 Atbalsts ieguldījumiem ar lauksaimniecību nesaistītu darbību radīšanā un attīstīšanā”

Datums: 
3. Jūlijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Durbes kultūras nams
Nozare: 

Otrdien, 2018. gada 3. jūlijā plkst. 11:00 bezmaksas informatīvais seminārs Durbes kultūras namā (Skolas iela 5, Durbe) par Lauku atbalsta dienesta izsludināto pasākumu "6.4 Atbalsts ieguldījumiem ar lauksaimniecību nesaistītu darbību radīšanā un attīstīšanā", uz kuru var pieteikties līdz 18.07.2018.

Semināra laikā Lauku atbalsta dienesta speciālisti sniegs aktuālo informācija par projekta īstenošanas nosacījumiem, akcentēs lietas kurām būtu jāpievērš īpaša uzmanība, sagatavojot projekta pieteikumu.

Iegūt papildus informāciju un pieteikties var sazinoties ar LLKC Liepājas nodaļas Durbes novada lauku attīstības konsultanti Aivu Kasparoviču (tālr. 26263682, e-pasts: aiva.kasparovica@llkc.lv).

Semināru rīko SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" Liepājas nodaļa sadarbībā ar Durbes novada domi un Lauku atbalsta dienestu. Tas notiek Valsts Lauku tīkla aktivitātes "Informatīvi izglītojošu semināru organizēšana visā Latvijā" ar LR Zemkopības ministrijas un Lauku atbalsta dienesta atbalstu.

----
Informācija par pasākumu ir pieejama Lauku atbalsta dienesta interneta vietnē - http://www.lad.gov.lv/lv/atbalsta-veidi/projekti-un-investicijas/atbalst...

Kontaktinformācija: 
Aiva Kasparoviča (tālr. 26263682, e-pasts: aiva.kasparovica@llkc.lv)
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: