Jūras svētki Liepājā 2018

Datums: 
14. Jūlijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Promenāde
Nozare: 

Jūras svētki jeb Zvejnieku svētki Liepājā tiek svinēti katru gadu, cildinot jūras nozīmi Liepājas dzīvē, kā arī godinot jūrniekus un zvejniekus. Šogad Jūras svētki ar plašu svētku programmu notiks 14. jūlijā no plkst. 11.00 līdz 19.00 Liepājas promenādē.

Jūras svētki, kā ierasts, sāksies plkst. 11.00 ar piemiņas brīdi bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem. Jūras svētku turpinājumā darbosies divas skatuves: “Zvaigžņu skatuve”, kur uzstāsies Latvijā populāri un iemīļoti mākslinieki un “Promenādes skatuve", kurā uzstāsies ielu teātra mākslinieki un Latvijas labākie improvizācijas teātri. Visas dienas garumā būs īpaša bērnu programma, netradicionālas spēles jūrnieku stilā, svētku tirgus, jūrasbraucēju kuršu vikingu liellaivu sacensības un citas aktivitātes.

TIRGOTĀJU PIETEIKŠANĀS
Jūras svētku ietvaros Liepājas Kultūras pārvalde organizē svētku tirgu. Tirgošanās norisināsies Liepājas promenādē no pulksten 12:00 līdz 19:00. Jūras svētku tirgum aicināti pieteikties Latvijas tirgotāji un amatnieki, kuri piedāvā pašu audzētas un ražotas pārtikas preces, gatavotus mākslas un daiļamatniecības izstrādājumus, kā arī atbilstoši Jūras svētku tēmai rūpnieciski ražotas preces.

Vietējie tirgotāji un amatnieki aicināti pieteikt dalību tirgum līdz 15. jūnijam.

Papildus informācija un pieteikuma forma pieejama mājas lapā - https://www.liepaja.lv/jurassvetki

Kontaktinformācija: 
Andra Štāle (tālrunis: 63483939, e-pasts: liepajaskultura@liepaja.lv)
Reģions filtram: