Aicina baudīt lauku un garīgus labumus rudens tirdziņā Kārķos

Datums: 
15. Septembris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Kārķu Dabas koncertzāle
Nozare: 

Sestdien, 15. septembrī pulksten 10.00 Kārķos Dabas koncertzālē notiks Rudens tirdziņš, kurā būs iespēja iegādāties dārza, meža un lauku virtuves labumus, baudīt kopīgi gatavoto Lielo ogu kokteili, degustēt mājās vīnus, izjust īstu lauku tirgus noskaņu un noskatīties teātra izrādi.
Tirdziņā lauku labumus pārdos mazpulcēni un vietējie mājražotāji. Lai pagatavotu Lielo kokteili, Ikviens aicināts nākt ar sauju ogu (var būt saldētas vai svaigi lasītas).
Šājā dienā būs iespēja izbaudīt ne tikai vēderpriekus, pasākumu kuplinās arī garīgas vērtības un dažādas aktivitātes - pulksten 11.30 visi aicināti piedalīties Laimes koka stādīšanā, pulksten 12.00 Dabas koncertzālē Valmieras pagasta amatierteātra Andra Niedzviedža lugas “Dūdene zin” izrāde, kas ir komēdija par dzīvi kādā lauku pagastā ar mierīgu dzīves ritmu līdz brīdim, kad sākas vēlēšanas. Pagasta sētniece Dūdene vienmēr visu zina par visiem, bet vai beigās izrādīsies, ka Dūdene tomēr visu nezina, uzzināsiet noskatoties izrādi.
Visas dienas garumā tautas nama kamīnzālē būs iespēja aplūkot foto izstādi par kārķēniešu zaļumballēm 100 gadu garumā “Tā tik bija zaļumballe!”, kā arī kamīnzālē varēs aplūkot jauno Pētera Apiņa grāmatu “Latvijai 100”, kurā ir no Kārķu pagasta 15 fotogrāfijas.
Tirdziņa laikā būs arī interesantas aktivitātes bērniem un ģimenēm, piemēram – Laimes koka zīmēšana, precīzākā acumēru noteikšana, uzminot dažādu dārzeņu svaru. Būs arī iespēja iepazīties ar projekta “Kārķu pagasta Dabas koncertzāles labiekārtošana” paveikto, izbaudīt un apskatīt projekta ietvaros iegādāto skaņas aparatūru, saliekamos krēslus un galdus.
Tirgotājus pieteikties līdz 14. septembrim (mob.t. 26068289 Sandra Pilskalne)
Būsiet gaidīti Kārķos, lai baudītu tirgu un skaisto rudeni!

Kontaktinformācija: 
Sandra Pilskalne mob.t 26391447 vai 26068289
Reģions filtram: