Durbe | Aicina pieteikties festivāla “Zemlika” tirgum

Datums: 
20. Oktobris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Durbe
Nozare: 

Durbes, kaimiņu novadu kā arī citi zemnieki, mājražotāji un amatnieki tiek aicināti pieteikties festivāla “Zemlika” tirgum, kas Durbē no plkst. 10:00 notiks 20. oktobrī.

Kā visus iepriekšējos gadus, arī astotā mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāla “Zemlika” laikā notiks zemnieku, mājražotāju un amatnieku tirgus, kurā aicināti piedalīties Durbes, kā arī kaimiņu un citu novadu ražotāji. Galvenais tirgus princips – savā zemē pašu izaudzēts, savām rokām darināts, iesaiņots un pārdots dabīgs produkts. Pasākuma organizatori visus šos gadus ir teikuši “nē!” sintētiskajai gultasveļai, cukurvatei un čehu lunaparkam un aicinājuši tirgotājus pārdomāt, vai “dabīgs”, “pašu audzēts” un “glīti pasniegts” tiešām padara produktu par modes un stila aksesuāru, ne reti liekot to pārvērtēt līdzīgos tirdziņos lielpilsētās.

Dalību festivāla “Zemlika” tirgū, kas Durbē notiks 20. oktobrī no plkst. 10:00, iespējams pieteikt līdz 18. oktobrim (ieskaitot), rakstot vai zvanot Gitai Tauriņai – gita.taurina@durbe.lv vai 28835821. Tirgus norises vieta – baznīcas laukums Durbes centrā (Skolas iela 1). Sliktu laikapstākļu gadījumā tirgošanās notiks A. Kronvalda Durbes pamatskolas sporta zālē (Skolas iela 5).

Biļetes uz festivālu “Zemlika” nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē internetā BezRindas.lv. Biļešu cena šobrīd ir EUR 26.00. Festivālam tuvojoties, tās kļūs dārgākas.

Kontaktinformācija: 
Gita Tauriņa (tālr. 28835821, e-pasts: gita.taurina@durbe.lv)
Reģions filtram: