Lielais Autofotoorientēšanās brauciens "Liepāja-Klaipēda 2019" – līdz 1. augustam aicina pieteikties uzņēmējus kontrolpunktiem

Datums: 
10. Augusts, 2019 līdz 11. Augusts, 2019
Vieta: 
Liepājas reģions
Nozare: 

2019.gada 10.-11.augustā tiek rīkots Lielais Autofotoorientēšanās Brauciens "Liepāja-Klaipēda 2019" , kura laikā dalībnieki ar saviem auto pēc organizatoru izsniegtās orientēšanās kartes meklē un nofotografējas pie interesantiem kontrolpunktiem- tūrisma apskates objektiem, neparastiem dabas pieminekļiem utml. Plānotais komandu skaits - 50 auto (150-200 sociāli aktīvi cilvēki no visas Latvijas).

Mēs piedāvājam:
@ tūrisma objektu saimniekiem, novada uzņēmējiem, amatniekiem, ražotājiem bez maksas izreklamēt savu objektu, pakalpojumu, izstrādājumu utt. sacensību dalībniekiem, iekļaujot to kā brauciena kontrolpunktu, kurā dalībnieki nofotografējas vai veic kādu interesantu, īsu uzdevumu (bez laika kontroles un rezultātu fiksēšanas).
@ Esam ļoti ienteresēti popularizēt mājražotāju produkciju. Šādu kontrolpunktu saimniekiem ir jānodrošina nelielu savas produkcijas bezmaksas degustāciju un iespēju to iegādāties turpat uz vietas līdzņemšanai.
@ pieteikšas līdz 1.augustam , rakstot uz e-pastu inese@autofotoorientesanas.lv. Pēc visu pieteikumu saņemšanas organizātori brauks ciemos pie katra pieteiktā punkta un uz vietas vēl pirms pasākuma pārrunāsim visus organizatoriskos jautājumus.
@ Reģions, kurā šoreiz interesē pieturas punkti ir pielikumā pievienotajā kartē. Tiek pieļauta 10-15 km izbraukšana ārpus šī reģiona.

Dalībnieki ierodas kontrolpunktā neorganizēti abu dienu garumā.

10. augustā pirmā komanda startē 11:00 Rucavas Saieta namā, pēdējā komanda finišē turpat Rucavā 20:00.
11. augustā pirmā komanda startē Rucavā 11:00, pēdējā finišē Rucavā 15:00.

Papildus piedāvājam bez maksas sānu banera izvietošanu brauciena mājaslapā www.brauciens.lv uz 1 mēnesi, kā arī informācijas izvietošanu sociālajos tīklos (aktīvo sekotāju skaits Facebook lapā pārsniedz 3700), izdales materiālos dalībniekiem utt.

Pretī no kontrolpunktu saimniekiem gaidām balvas vai dāvanas brauciena uzvarētājiem vai atsevišķām nominācijām. Vai arī bezmaksas ieeju dalībniekiem kontrolpunkta meklēšanai un fotografēšanai sacensību dienā maksas apskates objektos.

Tāpat ražotāji, uzņēmēji var reklamēt savu produkciju, katrai komandai uzdāvinot savu produkciju vai piešķirot balvas uzvarētājiem.

Komandā vidēji ir 4 cilvēki.

Labprāt izskatīsim visus iespējamos sadarbības variantus un atbildēsim uz visiem neskaidriem jautājumiem.

--
Inese Biele
Brauciena koordinatore
www.autofotoorientesanas.lv
www.brauciens.lv
mob.tālr.20211324
inese@autofotoorientesanas.lv

Kontaktinformācija: 
Inese Biele (tālr.20211324, e-pasts: inese@autofotoorientesanas.lv)
Reģions filtram: