Diskusija par ES sniegtajām iespējām un iniciatīvām, kas veicinājušas lauku reģionu, pašvaldību un vietējo kopienu attīstību.

Datums: 
11. Decembris, 2019
Vieta: 
Vecumnieki
Nozare: 

Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” aicina Zemgales iedzīvotājus uz diskusiju par ES sniegtajām iespējām un iniciatīvām, kas veicinājušas lauku reģionu, pašvaldību un vietējo kopienu attīstību. Diskusijas mērķis ir paplašināt iedzīvotāju zināšanas par pieejamajiem ES atbalsta instrumentiem. Pasākums notiks Vecumnieku kultūras nama Mazajā zālē ceturtdien, 12. decembrī plkst. 12:00.
Pasākums sāksies ar sarunu par ES sniegtajām iespējām un atbalsta instrumentiem, uzsverot vietējās pašvaldības pieredzes piemērus, kas veicinājuši lauku attīstību Zemgales reģionā. Diskusijā būs iespēja iesaistīties ikvienam dalībniekam, daloties savā pieredzē, veiksmes stāstos un izaicinājumos, īstenojot vai piedaloties ES līdzfinansētos projektos. Savukārt pasākuma otrajā daļā būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas, piedaloties konkursā “Cik zinošs esmu ES atbalsta instrumentu izmantošanā?”
Pasākumu vadīs Agita Hauka, Latvijas Zemnieku federācijas valdes priekšsēdētāja, Copa Cogeca un Copa Geopa eksperte, Labas gribas vēstniece Eiropas attīstības gadam 2015, Latvijas kultūras vēstniece un Agnese Hauka, Latvijas Zemnieku federācijas lauku attīstības eksperte, Copa Cogeca un Copa Geopa eksperte.
Pasākums norisinās Eiropas Komisijas kampaņas „Mans reģions, mana Eiropa, mana nākotne” ietvarā, lai informētu par Eiropas Savienības sniegto atbalstu projektiem un aktivitātēm reģionos, par pieejamo finansējumu mazajām un vidējām saimniecībām, par jauniešu attīstības un izglītības iespējām un citām atbalsta programmām.
Pasākums ir bez maksas. Pasākuma laikā tiks fotografēts/filmēts, un šie materiāli var tikt izmantoti publicitātes nolūkos.

Kontaktinformācija: 
Aiga Kuzma, Biedrības "Latvijas Zemnieku federācija" biroja vadītāja Tālr.: 26536985, e-pasts: info@lzf.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_vecumnieki_diskusija.pdf183.35 KB
Reģions filtram: