Sociālās uzņēmējdarbības ideju attīstības laboratorija

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
7. Augusts, 2020 līdz 16. Augusts, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Biedrība 'Daugavkrasts'
Nozare: 

LEADER sadarbības projekta “Veiksmīgs sociālais uzņēmējs lauku teritorijā” ietvaros no 4. līdz 6. septembrim Gulbenes novadā, pašā Gaujas krastā – atpūtas kompleksā “Lācītes”, notiks “Sociālās uzņēmējdarbības ideju attīstības laboratorija”.
48 h garš ideju maratons, kurā profesionālu mentoru vadībā būs iespēja attīstīt jau iecerētas, kā arī izstrādāt jaunas sociālās uzņēmējdarbības idejas, lai pasākuma noslēgumā radītu jau gatavus sociālā biznesa prototipus.
“Laboratorijā” aicinātas pulcēties individuālas personas vai domubiedru grupas līdz 3 personām, kam jau ir sava sociālās uzņēmējdarbības ideja, taču nav tai vēl rasta biznesa koncepcija, kā arī tos, kuriem nav savu ideju, taču ir vēlme iesaistīties sociālajā uzņēmējdarbībā. Priekšroka tiks dota dalībniekiem no LEADER sadarbības projektā “Veiksmīgs sociālais uzņēmējs lauku teritorijā” iesaistīto vietējo rīcības grupu teritorijām – Alsungas, Babītes, Gulbenes, Jelgavas, Ķekavas, Kuldīgas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku un Skrundas novadiem, tomēr pieteikt savu dalību pasākumā aicinām interesentus no visas Latvijas. Vienīgais nosacījums – dalībniekam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam.
“Laboratorijas” noslēgumā ekspertu žūrija noteiks oriģinālāko un dzīvotspējīgāko sociālā biznesa ideju, kuras autori tiks pie iespējas doties pieredzes vizītē pie sociālā uzņēmuma “Dabas Zirgi” Ķekavā, kā arī saņems ekspertu konsultācijas biznesa idejas tālākai attīstībai. Svarīgi atzīmēt, ka bez ieguvumiem mājās neviens nedosies – pat ja komanda neiekļūs laureātu vidū, vai kāda dalībnieka ideja netiks attīstīta tālāk, “Laboratorija” ikvienam sniegs vērtīgas zināšanas un prasmes biznesa modelēšanā un veiksmīgas uzņēmējdarbības attīstīšanā, jaunas idejas, draugus un potenciālos savas uzņēmējdarbības partnerus.
Dalība “Laboratorijā” ir bez maksas, taču vietas un šī lieliskā iespēja ir tikai 50 dalībniekiem.

Lai kļūtu par “Laboratorijas” dalībnieku, ir jāpasteidzas līdz 16. augustam aizpildīt elektronisku pieteikuma anketu

Kontaktinformācija: 
www.daugavkrasts.lv
Reģions filtram: