”Laika rata pietura Evertos 2020” 8.-9.augustā

Datums: 
8. Augusts, 2020 līdz 9. Augusts, 2020
Vieta: 
Bārbeles pagasts
Nozare: 

”Laika rata pietura Evertos 2020” 8.-9.augustā

Atslēgas vārdi: Skaitlis 6, planēta – Jupīters, stihija-uguns,krāsa- zelta, personība, bagātība, jauns sākums, vēlmju piepildījums,apzināts ceļš nākotnē.

Festivāla mērķis: Divu dienu sanākšana ļaudīm, kam interesē, kas notiek apkārt un sevī. Katrs mēs esam unikāli un neatkārtojami savā Dvēseles ceļā un Dievs ir radījis iespēju nebūt vientuļiem savās gaitās, ļaujot baudīt savu esību mijiedarbībā ar citiem cilvēkiem un ne tikai. Mēs – cilvēki viens otra dzīvē esam gan skolotāji, gan draugi, mīļākie un ienaidnieki, priekšnieki un nolemtie, mātes- meitas, bet tās ir tikai lomas, ko spēlējam viens otra dzīvē. Saglabāt savu vienreizīgumu pasaules kārtībā, bet dalīties savos atklājumos, piedzīvojumos, zināšanās un pieredzēs, lai savā tālākā ceļā paņemtu mazu kripatiņu kopā būšanas vibrācijas. Festivāla laikā vienlaicīgi vairākās runātavās norisināsies sarunas, meditācijas, lekcijas, praktiskās nodarbības, joga, skaņu peldes, uguns rituāli, naksnīgs kino zem klajas debess un rītausmas sagaidīšanas mistērija, pirts un vēl daudz neapjaustu norišu.

Ja vēlies piedalīties festivālā kā pasniedzējs, vadīt kādu nodarbību, sarunu vai kā savādāk ir kāda pieredze ar ko, labprāt, padalītos, kas atbilst festivāla ievirzei, mēs būsim ļoti priecīgi par Tavu dalību notikuma radīšanā. Lūdzu raksti uz e-pastu: vieglugaru@gmail.com

Norises vieta: „Evertu” sēta un pļava.

Nakšņošana: līdzpaņemtajās teltīs, 2 kempinga mājiņas. Tuvumā esošie viesu nami: Ausekļa dzirnavas.

Festivāla laikā darbosies brīvdabas ēdnīcas.

Apmeklētājiem iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

ĪPAŠS aicinājumus!!! Braucot uz festivālu, atved līdzi akmeni 15-30 cm diametrā un atstāj pie vārtiem. Nākošajā gadā celsim ziemeļu polāro labirintu ”Laika Rata pietura”

Informācija un noteikumi.
*Obligāts nosacījums: Pasākumā jāienāk pa speciālajiem festivāla vārtiem un, kad dodas prom, noteikti pa šiem vārtiem jāiziet.Šie vārti simboliski ir kā robežšķirnte no realitātes uz festivāla noskaņu un atpakļ.

*Nokļūšana no Rīgas ar sabiedrisko transportu: Rīga -Skaistkalne autobuss pl. 07.35; 16.30; 18.10, jāpērk biļete līdz Skaistkalnei, bet jākāpj ārā pieturā Struņķi, tā būs 3. pietura aiz Bārbeles, ceļa galā, kur jānogiežas pa zemes ceļu uz Evertiem, būs norāde. Jebkurā gadījumā, piefiksē tel. nr. 26556452, ja kas neskaidrs, lai var sazvanīt. Viena mašīna uz rīta autobusu būs pretīm. No Bauskas braucot, ceļš Bauska – Bārbele un pietura Aļņi, tālāk meža ceļš pie festivāla norādes.

*Ja būsi kā vadītājs lielākai vai mazākai aktivitātei, lūgums iepriekš pieteikties, lai ieplānojam Tev vietu un laiku kopējā programmā;

*Ja piedalīsies sanākšanā kā apmeklētājs, iepriekšējā pieteikšanās nav vajadzīga;

*Organizatori nodrošina tirgotājus ar tirdzniecības vietu, savukārt tirgotājs pilnībā atbild par savu preci un saistībām ar valsts iestādēm;

*Visas sarunas, paraugdemonstrējumi un nodarbības ir bez maksas, bet, ja būs vēlēšanās pieteikties pie kāda speciālista individuāli, tiek izmantota ziedojuma forma vai katra praktiķa individuāli noteikta samaksa, kas jājautā katram speciālistam atsevišķi. Savukārt, visiem dalībniekiem pirms sniedz konsultāciju vai pakalpojumu, jāinformē par cenu.

*Sētā darbosies dažādi tematiskie veikaliņi, tāpēc iesakām paņemt līdz kādu lieku naudiņu, jo bankomāti tuvākajā apkārtnē nav pieejami.

*Šis ir bezpeļņas pasākums un ziedojumi tiek izmantoti organizatoriskām vajadzībām;

*Festivāla laikā darbosies 2 kafejnīcas, kurās varēs iegādāties siltu ēdienu, kā arī varēsiet gatavot paši līdzi paņemtos produktus. Būs pieejami elektrības kontakti silto dzērienu pagatavošanai;

*Dzeramais ūdens ir pietiekami;

*Gulēšana paredzēta līdzi paņemtajās teltīs, būs arī viena lielā telts, kur ar var palikt ar saviem madračiem vai guļammaisiem.

*Ieteicams līdzi paņemt apģērbu, lai pa dienu nav karsts un pa nakti nav auksts, lai var sēdēt uz zemes, nav jābaidās no lietus un nekož odi; daudzās nodarbībās noderēs vingrošanas paklājiņi, sedziņas vai kas cits paklājams, nodarbībām uz zemes.

Nepieciešamo informāciju un atbalstu laipni aicinām saņemt pie pasākuma organizatoriem, kuri būs atpazīstami zaļos “EVERTI” krekliņos;
Cienīsim sevi un citus – būsim aktīvi un atraktīvi, bet netrokšņosim lekciju un pasākumu norises vietās, kā arī nebūsim skaļi, traucējot līdzgaitnieku naktsmieru;
Festivāla laikā aicinām būt iejūtīgiem pret Dabu un tās veltēm, līdzjūtīgiem – pret cilvēkiem, kuri piedzīvo šo notikumu kopā ar Jums!
Alkohola lietošana festivāla teritorijā un smēķēšana lekciju norises vietās ir aizliegta. Pretējā gadījumā festivāla organizētāji un meistarklašu vadītāji patur tiesības apturēt pārkāpēja dalību festivālā. Aicinām noreibt no Dabas!
Ugunskurus maltītes pagatavošanai vai siltumam atļauts kurināt tikai norādītajās vietās.

Dalība festivālā par ziedojumu- papīra naudā.

Informācija arī: http://www.draugiem.lv/pirts/
https://www.facebook.com/dveselesdziednica; https://www.facebook.com/laikaratapietura/
Savu vizītkarti un tēmu, kā arī par citiem interesējošiem jautājumiem, sūtiet uz e-pastu: vieglugaru@gmail.com
Uz tikšanos! Lai top!
Evertu Kristīne.tel. 26556452

Informējam, ka pasākumā tiks veikta foto un videofiksācija biedrības „Zemgales sēta-Evērti” leģitīmu interešu – biedrības darbības noteikto mērķu sasniegšanā, ar nolūku popularizēt kultūras mantojumu, etnogrāfiskās tradīcijas un dziedniecību un relaksāciju kultūrvēsturiskā vidē, atspoguļot festivāla „Laika rata pietura „Evertos”” norisi un veidot materiālus turpmākai biedrības attīstībai, popularizēšanai un noteikto mērķu sasniegšanai. Iegūtais materiāls neierobežotu laiku tiks saglabāts, izmantots un publiskots iepriekš norādītajam nolūkam. Pārzinis: biedrības „Zemgales sēta-Evērti”, reģ.Nr.40008194537, jur.adrese: Rīga, Celmu iela 2 – 16, LV-1079; tālr.: (+371) 26556452, e-pasts: vieglugaru@gmail.com.

Tēma: Es esmu bagāts, man pieder viss!

Uzstādījums: Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā !

Kontaktinformācija: 
Evertu Kristīne.tel. 26556452 vieglugaru@gmail.com
Reģions filtram: