Informatīvais seminārs Vecumniekos

Datums: 
17. Septembris, 2020
Vieta: 
Vecumnieki
Nozare: 

Informatīvais seminārs Vecumniekos

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs”, Bauskas nodaļa rīko informatīvo semināru par aktualitātēm lauku uzņēmējiem. Seminārs notiks Vecumnieku tautas namā 17. septembrī pulksten 10:00 līdz 13:15. Semināra aktuālā tēma (Spānijas kailgliemezis).
Semināra programma:
Aija Čonka (Valsts augu aizsardzības dienesta, Zemgales reģionālās nodaļas vadītāja) iepazīstinās ar būtisko augu aizsardzības līdzekļu lietošanā atbilstoši normatīvo aktu prasībām. Un par, Invazīvo sugu (Spānijas kailgliemezi) to izplatību un ierobežošanu.
Marija Jirgensone (AS “Attīstības finanšu institūcija Altum” Bauskas konsultāciju biroja speciāliste) iepazīstinās ar Altum atbalsta iespējām lauksaimniekiem un lauku uzņēmējiem.
Kristaps Stallīts (Lauku attīstības konsultants) iepazīstinās ar aktuāliem atbalsta rīkiem lauku uzņēmējiem par konsultāciju pakalpojumiem un saimniecību apmeklējumiem. Kā arī par aktuālajām apmācībām un pieredzes apmaiņas braucieniem.
Guntis Kalniņš (Vecumnieku novada Domes priekšsēdētājs) informēs par aktualitātēm pašvaldības teritorijas attīstībā.

Seminārs ir brīvi pieejams jebkuram, bet vēlam iepriekš pieteikties pa tel 20267734 vai pa e-pastu kristaps.stallits@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
kristaps.stallits@llkc.lv Tel 20267734
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
info_diena_vecumniekos.docx12.63 KB
Reģions filtram: