Green Fest 2020

Datums: 
2. Oktobris, 2020 līdz 4. Oktobris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
'Zaļās villas kvartāls'
Nozare: 

'Ja Tu vēlies dzīvot tīrā vidē un neesi vienaldzīgs par mūsu dabas un savas dzīves kvalitāti - piedalies " Green Fest 2020" ' ar šādu aicinājumu jau trešo gadu interesenti ir aicināti apmeklēt trīs dienu pasākumu Siguldā.
'Green Fest' ir sabiedrībā veidojusies iniciatīva, kuras pamatlicēji ir siguldieši, kvartāla 'Zaļā villa' īpašnieki-Strapcānu ģimene. Ģimene ir saimnieki videi draudzīgai saimniecībai un papildus apsaimnieko vienu no vēsturiski senākajiem kvartāliem Siguldas pilsētā.
Ideja iniciatīvai radās kopā sanākot siguldiešiem-interesentiem dzīvot tīrā, sakoptā vidē un videi draudzīgā veidā.
Trīs dienā, no 02.10.-04.10.2020., jebkurš interesents ir aicināts piedalīties pasākuma darba grupās, kurās sabiedrībā zināmi cilvēki un nozaru eksperti dalīsies ar savu pieredzi un metodēm 'zero waste' Tavā mājsaimniecībā, pārtikas atkritumu apsaimniekošanu pilsētvidē, permakultūru kā dizaina elementu Tavā mājsaimniecībā, kas ir vērtīgs un veselīgs uzturs. Kā organizēt veiksmīgu un vienlaikus dabai draudzīgu uzņēmējdarbību 'Gaujas nacionālā parka' teritorijā, viedokļos dalīsies Siguldas, Cēsu pašvaldību un Vidzemes plānošanas reģiona vadītāji, nozaru eksperti un uzņēmēji.
Pasākuma ietvaros lokālo mājražotāju un amatnieku tirgus, meistarklases bērniem, jogas nodarbības un gardas, veselīgas uzkodas.
Plašāka “GreenFest ‘20” programma pieejama Zaļās Villas kvartāla Facebook lapā.

Kontaktinformācija: 
kristine.ragaine@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: