Jumīša svētki Vecumniekos

Datums: 
10. Oktobris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Vecumnieki
Nozare: 

Jumīša svētki Vecumniekos
Jumīša svētki notiks Vecumnieku novadā, Vecumniekos,
(Bauskas ielā 16),10. oktobrī plkst 10:00.
Notiks ikgadējais ražas gadatirgus, uz kuru ir aicināti visi pirkt un pārdot gribētāji.
Jumīša svētkos arī piedalīsies amatiermākslas kolektīvi, kuri nodrošinās jautru svētku noskaņu.
Notiks konkurss “Raženākais Jumis” un ja arī tu vēlies dižoties ar savu rudens atradumu tad nes to uz Vecumnieku tautas namu no 5. līdz 9. oktobrim, lai kopīgi atrastu visraženāko Jumi. Konkursa pirmās vietas ieguvējam pārsteigum balva no “Rīgas zooloģiskā dārza”. Otrās un trešās vietas ieguvējiem balvas no SIA “KEEFA” un SIA “Ābolis”. Konkursa uzvarētājus apbalvos Jumīša svētku ietvaros Vecumnieku tirgus laukumā.
Tiekamies visi Jumīša svētkos Vecumniekos!
Vairāk informācijas pa tālruni: 28677825

Pasākuma laikā tiks veikta filmēšana un fotogrāfēšana. Pārzinis: Vecumnieku novada pašvaldība, juridiskā Adrese: Rīgas iela 29, Vecumnieki, Vecumnieku pagasts, Vecumnieku novads, LV-3933, datu apstrādes nolūks - informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.
Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Vecumnieku pašvaldības tīmekļa vietnes www.vecumnieki.lv sadaļā Pašvaldība / Personas datu aizsardzība, iepazīstoties ar Vecumnieku novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Vecumnieku novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politika” vai klātienē Vecumnieku novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Kontaktinformācija: 
tālr. informācijai: 29677759; imi3@inbox.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
konkurss_copy.jpg291.62 KB
Reģions filtram: