Biedrība “Liepājas rajona partnerība” izsludina atklātu projektu konkursu uzņēmējdarbības un sabiedriskā labuma projektiem

Datums: 
9. Novembris, 2020 līdz 9. Decembris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Biedrība
Nozare: 

Biedrība “Liepājas rajona partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas 8. kārtu Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas 2014.- 2020.gadam pasākuma „Atbalsts LEADER vietējai attīstībai” ietvaros.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2020. gada 9. novembra līdz 9. decembrim.

8. kārtā pieejamais publiskais finansējums:

@ M1/R1 – Atbalsts uzņēmējdarbībai un vietējo produktu realizācijai.
Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai ( ELFLA) finansējums 269 650, 49 EUR

@ M2/R1 – Atbalsts sabiedriskā labuma iniciatīvām
Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai ( ELFLA) finansējums 41 883, 13 EUR
Projektu īstenošanas termiņš: viens gads no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Lasi sīkāk te: https://lrpartneriba.lv/jaunumi/pazinojums-par-projektu-iesniegumu-piene...

===
IESAKĀM!
1. Pieteikumu var iesniegt tikai elektroniski, t.i., caur LAD EPS. Ja neesi LAD klients, tad piereģistrējies - http://www.lad.gov.lv/lv/klientiem/klut-par-lad-klientu/
2. Pievērs uzmanību pilnam projektu konkursa paziņojumam, kurā ir norādīts atbalsta apjoms, atbalsta jomas, atbalsta saņēmēji u.c. Piemēram, šajā kārtā netiek atbalstīta būvniecība.
3. Iepazīsties ar biedrības izstrādāto un apstiprināto "Sabiedrības virzītu vietējās attīstības stratēģiju".
4. Pievērs uzmanību projekta vērtēšanas kritērijiem. Rakstot projekta pieteikumu, seko līdzi, vai tiek sniegtas saprotamas un precīzas atbildes uz katru vērtēšanas kritēriju.
5. Savlaicīgi sāc ar iespējamo piegādātāju apzināšanu un korekti sastādi cenu aptauju dokumentāciju. Piemēram, ja ir nepieciešama pamatlīdzekļa piegāde, tad to noteikti iekļauj cenu aptaujas tehniskajā specifikācijā. Korekti veic saraksti ar pretendentiem.
6. Rūpīgi izvērtē iespējamās piegādes, nosacījumus iegādājoties pamatlīdzekli no ārzemēm. Piemēram, valūtas konvertācijas nav attiecināmas izmaksas.
7. Rēķinies ar laiku, kas nepieciešams projekta izvērtēšanai "Liepājas rajona partnerībā" un Lauku atbalsta dienestā.
8. Rūpīgi izvērtē nepieciešamā finansējuma (līdzfinansējuma) pieejamību un iespējas iegūt to. Ievēro, ka uzņēmējdarbības projektiem publiskais finansējums tiek atmaksāts tikai pēc veiksmīgas projekta īstenošanas un ja būs nepieciešamas piesaistīt ārējo finansējuma avotu (piem., ALTUM, kredītiestādi) iesakām jau projekta pieteikuma gatavošanas laikā aiziet pie viņiem ciemos un apzināt nianses, kurām viņi pēc tam pievērsīs uzmanību.
9. Nebaidies jautāt!!! Uz Taviem jautājumiem vienmēr atbildēs profesionāli un zinoši Biedrības speciālisti (tālr. 26595623, 29164833; e-pasts: info@lrpartneriba.lv; mājaslapa: www.lrpartneriba.lv).
10. .......

Finansējums nav liels un tas nozīmē, ka būs veselīga konkurence, kas vēl vairāk liek piedomāt pie pārdomāta un pamatota pieteikuma iesniegšanas.

Ja esi saskāries ar citām praktiskām - noderīgām niansēm, tad raksti komentāros - https://www.facebook.com/LLKCLiepaja/posts/2406431726328846

Lai izdodas!

LLKC Liepājas birojs
Tālr. 27843096, e-pasts: liepaja@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Tālr. 26595623, 29164833. E-pasts: info@lrpartneriba.lv. www.lrpartneriba.lv
Reģions filtram: