Green Fest'21 Siguldā

Datums: 
1. Oktobris, 2021 līdz 3. Oktobris, 2021
Reģions: 
Vieta: 
Sigulda
Nozare: 

Nu jau kā ikgadēja tradīcija ir kļuvusi unikālā festivāla 'Green Fest' norise Siguldā.
Kā saka paši pasākuma organizatori: 'Pasākuma galvenā ideja ir pievērst cilvēku uzmanību ekoloģijas un vides tēmām Gaujas Nacionālajā parka teritorijā, kā arī Latvijā un pasaulē kopumā'.
Greenfest`21 festivāla ietvaros tiks turpināta jau iepriekšējos gados aizsākta, publiska diskusija par Gaujas Nacionālajā parka kļūšanu par unikālu bioloģisko apgabalu Latvijā un Eiropā. Papildus stratēģiskām idejām, festivāla programmā diskusijas/darba grupas, lai veicinātu ikviena cilvēka interesi un iesaisti zaļa un ilgtspējīga dzīvesveida praktizēšanai ikdienā.

Pasākuma laikā plānotas ekspertu un nozares līderu diskusijas, lekcijas un pieredzes stāsti par bezatkritumu jeb zero-waste dzīvesveidu, ekoloģisku un dabai draudzīgu būvniecību, vērtīgu un veselīgu uzturu, ilgtspējīgiem nākotnes izglītības procesiem, apzinātības praksēm, kopienu veidošanu pilsētās un laukos u.c. tēmām.

Domājot par jaunākajiem festivāla apmeklētājiem pasākuma ietvaros tiks piedāvāts plašs radošo darbnīcu un meistarklašu klāsts. GreenFest ’21 laikā darbosies veselīgu ēdienu bufetes un Mūsu Bio tirgus. Festivāla programmu papildinās mūzikas koncerti un performances.

Plašāk par pasākuma norisi ir iespēja uzzināt festivāla mājas lapā: https://greenfest.lv/

Kontaktinformācija: 
www.greenfest.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: