Pirmie tomātu svētki Dobelē

Datums: 
17. Septembris, 2022
Reģions: 
Vieta: 
Dobeles vēsturiskais tirgus laukums
Nozare: 

2022. gada 17.septembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 pirmo reizi Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā notiks Tomātu svētki.

Svētku laikā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt amatnieku un mājražotāju tirdziņu, aplūkot tomātu izstādi, iegādāties kolekcionāru sarūpētas tomātu sēklas un saņemt konsultācijas tomātu audzēšanā, kā arī degustēt tomātu zupu.

Pasākumā piedalās Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu kluba „Tomāts” dārzeņu šķirņu sēklu kolekcionāri. DEK „Tomāts” šogad atzīmēja apaļu 25 gadu jubileju.

17. septembris būs notikumiem bagāta diena, jo tiks svinēta arī Dobeles Amatu mājas 12. dzimšanas diena un Dobeles pilsētas kultūras nama 3. kultūras sezonas atklāšanas festivāls, tādēļ kultūras namā varēs ne tikai baudīt amatiermākslas kolektīvu priekšnesumus, bet arī piedalīties stikla apgleznošanas un lellīšu darināšanas meistarklasēs un vērot TLMS Avots dalībnieču amatu demonstrējumos.

Spraigas cīņas varēs vērot šaha turnīrā, kā arī būs iespēja satikt šarmanto modes mākslinieci Elitu Patmalnieci Elitas studijā.

www.kulturadobele.lv

Kontaktinformācija: 
Airita Tama, T. 22049477, damatumaja@gmail.com
Reģions filtram: