Dunikas pagasta svētki

Datums: 
9. Augusts, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Dunikas pagasts

Aicinām visus uz Duniku 9.augustā, sestdienā, lai kopīgi atzīmētu Dunikas pagasta 95. dzimšanas dienu!Pasākuma programma ir pielikumā.

Dunikas pagasta aktīvistu komanda aicina visus, kuri vēlas pirkt vai pārdot, uz tirdziņu rīta pusē.Tirgotājus gan lūdzu pirms tam piezvanīt un pieteikt dalību.Paldies tiem, kuri jau ir solījušies piedalīties,bet ceru,ka sagaidīsim vēl arī daudzus citus ne vien no Dunikas un Rucavas ,bet arī no citiem pagastiem.
Kopīgi iesim gājienā, lai parādītu sev un citiem,ka mūsu šeit vēl ir daudz!Iesim gan zemnieki, gan aktieri,gan jauniešu komanda,gan visa veida uzņēmēji,mežsaimnieki,pensionāri,skolotāji,pagasta iestādes u.t.t.Tātad atliek vien izvēlēties kuram pulciņam pievienoties un izdomāt kaut ko īpašu,asprātīgu,lai citiem ir par ko brīnīties!(Lauksaimniekus lūdzu zvanīt man,lai varam vienoties par kopīgu noformējumu!)Tie, kuri nevēlas doties gājienā,var visus pavadīt ar aplausiem,jo skatītāji jau arī vajadzīgi!.
Tālāk kā skatītāji jaukajā Sikšņu bīrzītē klausīsimies koncertu,skatīsimies teātri un baudīsim svētkus.
Visas sestdienas laikā vēl tik daudz citu pasākumu-zupas ēšana,sportošana,piedalīšanās radošajās darbnīcās,tortes baudīšana,balle un kas tik vēl ne!
Gaidam visus ciemos uz Duniku,Sikšņu ciema centrā 9.augustā!

Rucavas novada lauksaimniecības konsultante
Laima Veidemane
mob. 29804351
laimaveidemane@inbox.lv

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
dunikas_pagstam_95.doc22 KB