Izstāde "Tērps – no senā līdz mūsdienīgam".

Datums: 
6. Decembris, 2014 līdz 20. Decembris, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Amatas novada domē

No 6. līdz 20.decembrim Amatas novada Drabešu pagasta „Ausmās” atvērta izstāde „Tērps – no senā līdz mūsdienīgam”, kur pirmo reizi novada vēsturē piedalīsies visu novada pagastu rokdarbnieki un amatnieki.
Savus darinājumus no vilnas, lina un citiem tekstilmateriāliem rādīs amatnieki un rokdarbu meistari no Drabešu muižas Amatu mājas, Zaubes rokdarbu kopas „Trejdeviņi”, Nītaures rokdarbu studijas „Baiba”, arī Skujenes un Ģikšiem.
Izstāde būs apskatāma katru dienu no 10.00 līdz 16.00. Ieeja bez maksas.
Izstādes noslēgumā 20.decembrī, Amatas novada Drabešu pagasta „Ausmās” varēs apmeklēt Ziemassvētku labumu un dāvanu tirdziņu, satikt rokdarbnieces, amatniekus un saimnieces, un iegādāties kādu dāvanu saviem tuviniekiem.
Tirdziņš būs atvērts no plkst. 10.00 līdz 14.00. Gaidīti visi, kuri darina Ziemsvētkiem noderīgas lietas: cep un vāra, meistaro eglīšu rotas, apsveikumu kartiņas. Aicinām nākt pulkā, iepazīties, tirgoties un mainīties!
Par jautrību tirdziņā gādās folkloras kopas „Ore” un „Putni”, solot izliet nākamā gada laimi un izzīlēt zilus brīnumus. Būs arī karsti dzērieni, zupa un citas labas lietas.
Klīst baumas – būšot arī ķekatnieki.
Izstādi un tirdziņu rīko Drabešu muižas Amatu mājas saimnieki ar Amatas novada pašvaldības atbalstu.
Papildinformācija:
Inese Roze
29199870

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
plakati_izstade_2.jpg3.62 MB
Reģions filtram: