Latgales Gada balvas pasniegšanas ceremonija

Datums: 
31. Janvāris, 2015
Vieta: 
Preiļu novada kultūras centrā

31. janvārī plkst. 16:00 Preiļu novada kultūras centrā (Raiņa bulvāris 28) notiks ilgi gaidītā Latgales Gada balvas pasniegšanas ceremonija.
Mēs saņēmām 35 pieteikumus no visas Latgales par cilvēkiem, kuri sekmē Latgales izaugsmi un strādā tās labā. Šie cilvēki vienmēr steidz palīdzēt citiem un nelūdz neko pretī. Komisija ilgi lēma par to, kuri būs tie 7 Latgales iedzīvotāji, kurus mēs īpaši sveiksim pasniegšanas ceremonijā. 31. janvārī mēs noskaidrosim, kas ir kļuvis par Latgales gada jaunieti, Latgales gada lauksaimnieku, Latgales gada uzņēmēju, Latgales gada senioru, Latgales gada sirds cilvēku, Latgales gada varoni un Latgales gada ģimeni. Pieņemt lēmumu bija patiešām grūti, jo katrs ir pelnījis gūt atzinību par savu darbu. Mēs centīsimies, lai katrs no pretendentiem justos kā svētkos, jo šī ceremonija ir tieši viņiem.
Mēs vēlamies Latgales Gada balvu pārvērst par īstiem svētkiem, tādēļ balvas pasniegšanas ceremonijā piedalīsies gan dejotāji, gan dziedātāji. Starp tiem grupa „Ginc un es”, dziedošā Tihovsku ģimene, tautas deju kolektīvs “Dancari”, mūsdienu deju grupa “Asorti” un slavēnais Dainis Skutelis. Balvas uzvarētājiem pasniegs Latvijā un Latgalē pazīstami un ievērojami cilvēki. Uz Latgales Gada balvas pasniegšanas ceremoniju tika ielūgti Latvijas Republikas (turpmāk – LR) Satiksmes ministrs Anrijs Matīss, LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards, LR Saeimas deputāti Inese Laizāne, Janīna Kursīte, Aldis Adamovičs, kā arī Latgales pašvaldību priekšsēdētāji. Mūs atbalstīja „DauTKom TV”, SIA „Antaris”, „Latvijas Maiznieks”.
Pasākuma programma:
15:00 – 16:00 Kafijas pauze, viesu sagaidīšana
16:00 – 18:00 Apbalvošanas ceremonija un koncerts
Pasākuma beigās būs Latgales virtuves prezentācija no “Latgales kukņa” no Ludzas.
Mēs gaidīsim Jūs 31. janvārī plkst. 16:00. Atnāciet, lai atbalstītu pretendentus no sava novada un pavadītu savu sestdienas vakaru lietderīgi! Sīkākai informācijai rakstiet asmulatgalits@gmail.com vai zvaniet 20231327.
Video aicinājums uz Latgales Gada balvu:
https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=2oxg2IZbFuI&x-yt-cl=8...
Informāciju sagatavoja
Asmu Latgalīts

www.latgale.lv

Reģions filtram: