Preiļu novada KC „Asmu Latgalīts” apbalvos izcilākos Latgales iedzīvotājus

Datums: 
31. Janvāris, 2015
Reģions: 
Vieta: 
Preiļu novada kultūras centrs

2015. gada 31. janvārī plkst. 16:00 Preiļu novada kultūras centrā (Raiņa bulvāris 28) notiks Latgales Gada balvas pasniegšanas pasākums, kuru rīko biedrība „Asmu Latgalīts”.
Biedrība „Asmu Latgalīts” nolēma apbalvot labākos Latgales iedzīvotājus, kuri ar savu rīcību sekmē Latgales reģiona izaugsmi un strādā tā labā, kā arī kalpo par piemēru pārējiem. Līdz 31. decembrim tiek pieņemti pieteikumi no Latgales tālākajiem nostūriem. Pieteikumi tiek pieņemti 7 nominācijās – Latgales gada labākais lauksaimnieks, Latgales gada aktīvākais jaunietis, Latgales gada ģimene, Latgales gada varonis, Latgales gada uzņēmējs, Latgales gada aktīvākais seniors un Latgales gada sirds cilvēks. Pieteikumus vērtēs komisija, kas sastāv no Latgalē pazīstamām personībām. Pasākuma laikā notiks apbalvošana, kā arī Latgalē pazīstamu mākslinieku koncerts par godu mūsu nominantiem. Pēc apbalvošanas ir paredzēts arī svētku cienasts. Pasākumu atbalstīja daudzas Latgales pašvaldības un uzņēmumi, kuri strādā Latgalē.

Aicinām Jūs visus 31. janvārī plkst. 16:00 Preiļu novada kultūras centrā, lai kopīgi apsveiktu mūsu čaklos Latgales iedzīvotājus. Pavadīsim lietderīgi šo sestdienas vakaru draudzīgā un omulīgā atmosfērā. Sīkākai informācijai Jūs varat vērsties pie Gunitas Vanagas, zvanot + (371) 202 31 327 vai rakstot asmulatgalits@gmail.com. Informāciju var meklēt arī Asmu Latgalīts Facebook lapā www.facebook.com/asmulatgalits.

Reģions filtram: