Bezmaksas mācības jauniešiem_Saldū!

Datums: 
13. Marts, 2015
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Saldus birojs

Arī šogad aicinām visus uzņēmīgos, aktīvos Saldus un Brocēnu novada jauniešus piedalīties interesantā pasākumā

„Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”!

13.marts - informatīvā diena

Saldus konsultāciju birojā, Jelgavas ielā 6, Saldū, plkst.10:00

Šis ir jau piektais gads, kad tiek organizēti pasākumi Valsts Lauku tīkla aktivitātē „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”. Pasākumi tiek organizēti katrā LLKC reģionālajā nodaļā, tādēļ iespēja apgūt uzņēmējdarbībai nepieciešamās prasmes, saņemt sertifikātu un piedalīties konkursā „Laukiem būt!” ir jauniešiem visā Latvijas teritorijā.

Pasākuma mērķis ir motivēt jauniešus vecumā no 18 līdz 30 gadiem iesaistīties lauku uzņēmējdarbībā, veicināt jauniešu uzņēmējdarbības kompetenču attīstību, organizējot seminārus, mācības un sniedzot praktisku palīdzību.

Pasākuma ietvaros jauniešiem būs iespēja 5 mācību dienās apgūt idejas ģenerēšanas un definēšanas prasmes, uzņēmējdarbības, grāmatvedības un finanšu plānošanas pamatus, biznesa plāna un projekta būtību un izstrādi, iegūt informāciju par finansējuma piesaistīšanas avotiem, tādējādi attīstot uzņēmējdarbībai nepieciešamās kompetences.

Par piedalīšanos mācībās un sekmīgu savas biznesa idejas rīcības plāna aizstāvēšanu jauniešiem tiek piešķirts sertifikāts. Pēc mācībām to dalībniekiem ir iespēja piedalīties konkursā ar naudas balvu fondu „Laukiem būt!”, iesniedzot biznesa plānu. Biznesa plāna veidošanā dalībniekiem tiek nodrošinātas profesionālu LLKC ekspertu konsultācijas.

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
informativa_diena_13.docx2.9 MB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: