Interaktīva programma jauniešiem „Tu vari vairāk” Madonas nodaļas rīkota informatīvā diena

Datums: 
24. Aprīlis, 2015
Reģions: 
Vieta: 
Poruka iela 2 Madona Madonas konsultāciju biroja semināru zālē

SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs”

Valsts Lauku tīkla aktivitāte „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”

Madonas nodaļas rīkota informatīvā diena

Interaktīva programma jauniešiem „Tu vari vairāk”

SIA LLKC Madonas nodaļa aicina jauniešus mācīties uzņēmējdarbību.
Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Madonas nodaļa aicina jauniešus iesaistīties Valsts Lauku tīkla aktivitātē „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”. Pasākums Madonas nodaļā tiek īstenots trešo gadu, aktivitātes mērķis – veicināt jauniešu interesi par uzņēmējdarbību un iesaistīšanos sabiedriskajā dzīvē un attīstīt uzņēmējdarbībā nepieciešamās kompetences. Mācībās jauniešiem ir iespēja uzzināt, kā veidot un attīstīt savu biznesa ideju, biznesa plāna izstrādes priekšnoteikumus, finansējuma piesaistes iespējas un sava reģiona uzņēmēju pieredzi unveiksmes stāstus.
Tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 18 līdz 30 gadiem, kuri vēlas mācīties un uzsākt vai attīstīt savu uzņēmējdarbību laukos, kā arī darboties lauku attīstībā vai tās sabiedriskās dzīves pilnveidošanā, īstenojot savas biznesa idejas. Pasākums sākas ar informatīvo dienu, kurā ir iespēja pieteikties mācībām. Mācības ilgst piecas dienas, pēc kurām dalībnieki aizstāv savas biznesa idejas attīstības rīcības plānu un saņem sertifikātu. Iegūstot sertifikātu, ir iespēja, sadarbojoties ar LLKC nodaļas speciālistiem, izstrādāt biznesa plānu un piedalīties konkursā „Laukiem būt!” ar naudas balvām.
Lai uzzinātu plašākun informāciju par pasākumu un tā iespējām, jaunieši tiek aicināti uz Informatīvo dienu 24.aprīlī plkst. 10.00 Poruka ielā 2, Madonā (2. stāvā, Madonas konsultāciju biroja semināru zālē).
Jauniešiem dalība pasākumā ir bezmaksas.

Pieteikties līdz 23.aprīlim
SIA LLKC Madonas nodaļa
Uzņēmējdarbības konsultante Anita Briška, mob. tel. 28662917
e–pasts anita.briska@llkc.lv;

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
2_piel_lektoru_lapa_madona_2015.doc63 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: