Liepāja: Gada noslēdzošajā Biznesa rītā par tūrismu Liepājā

Datums: 
21. Decembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Kafejnīca Red Sun Buffet

Kurzemes Biznesa inkubators š.g. 21. decembrī ielūdz uz gada noslēdzošo Biznesa rītu. Decembra tēma – tūrisms Liepājā ziemas sezonā. Biznesa rītu decembrī savās telpās uzņem kafejnīca Red Sun Buffet Pasta ielā 2.

Lai arī Liepājas reģiona tūrisma un informācijas biroja apkopotā statistika par tūristu skaitu, kas apmeklē Liepāju gadu no gada pieaug, vēl aiz vien neatbildēts paliek jautājums – kā attīstīt tūrisma nozari pilsētā tā, lai pilsētas viesu skaits dramatiski nekristos iestājoties ziemas sezonai.

Uz šo jautājumu 2016. gada noslēdzošajā Biznesa rītā centīsies atbildēt Liepājas reģiona tūrisma un informācijas biroja vadītāja Inta Šoriņa, Liepājas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne un koncertzāles Lielais Dzintars vadītāja Baiba Bože.

Biznesa rītu iesāks bijusī kafejnīcas Darbnīca īpašniece, tagadējā Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Inta Šoriņa. Uzņēmēja, kas savulaik izveidojusi kafejnīcu, kas īpašu atzinību izpelnījusies tieši Liepājas viesu vidū, kopš šī gada septembra vada tūrisma nozari Liepājā un reģionā, vēršot īpašu uzmanību tūrisma attīstībai tieši gada tumšajos mēnešos.

Pasākuma turpinājumā par Liepājas pilsētas tēla veidošanu, iniciatīvām un plāniem Liepājas kā tūrisma galamērķa attīstībā pastāstīs domes sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne, savukārt Biznesa rīta pirmo pusi noslēgs koncertzāles Lielais Dzintars vadītāja Baiba Bože. Koncertzāle Lielais Dzintars Liepājas kultūras un tūrisma dzīvē spēlē lielu lomu ne tikai kā viens no kultūras dzīves stūrakmeņiem liepājnieku dzīvē, bet arī vēsturiski ticis plānots, kā viens no kultūrtūrisma gardēžu vilinātājiem paviesoties Liepājā cauru gadu.

Biznesa rīta otrajā daļā norisināsies paneļdiskusija, Liepāja - tūrisma galamērķis ziemas sezonā, kurā Biznesa rīta viesi un pasākuma apmeklētāji tiks aicināti dalīties viedoklī par veicamajiem soļiem, lai tūristu plūsma nesamazinātos laikā, kad beidzas aktīvā tūrisma sezona un kā panākt Liepājas kļūtu par tūristu gala mērķi, ne tikai pieturas punktu.

Biznesa rīts notiks 21. decembrī, plkst. 9:30 kafejnīcā Red Sun Buffet, Liepājā, Pasta ielā 2.
Dalība seminārā: bezmaksas!
Reģistrēšanās dalībai Biznesa rītā līdz š.g. 20. decembrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv. Vietu skaits ierobežots!

Biznesa rīti Liepājā tiek organizēti reizi ceturksnī par uzņēmējiem aktuālām tēmām. Šo Biznesa rītu organizē Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar SEB banku, Liepājas speciālo ekonomisko zonu un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Pasākuma programma:
09:15 - 09:30 Rīta kafija un reģistrēšanās
09:30 - 09:35 Programmas atklāšana
09:35 - 10:00 Tūrisms Liepājā. Liepājas reģiona tūrisma un informācijas biroja vadītāja Inta Šoriņa
10:00 - 10:30 Liepājas kā tūrisma galamērķa popularizēšana sabiedrībā. Zita Lazdāne, Liepājas pilsētas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja
10:30 - 11:00 Koncertzāles Lielais Dzintars loma Liepājas tūrisma attīstībā. Baiba Bože, koncertzāles Lielais Dzintars vadītāja
11:00 - 11:30 Paneļdiskusija

Kontaktinformācija: 
Reģistrēšanās dalībai Biznesa rītā līdz š.g. 20. decembrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv.
Reģions filtram: