Vakanču gadatirgus Ventspilī

Datums: 
17. Maijs, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Ventspils Kultūras centrs

17. maijā Ventspilī, Ventspils kultūras centrā no plkst. 10:00 līdz 13:00 norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras organizētais Vakanču gadatirgus.

Vakanču gadatirgus – tā ir lieliska iespēja darba devējam prezentēt savu uzņēmumu, veicinot tā atpazīstamību darba tirgū, kā arī atrast piemērotus darbiniekus.

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) jau ceturto gadu visos valsts reģionos rīko Vakanču gadatirgus, lai darba meklētājiem palīdzētu atrast darbu, bet darba devējiem – vajadzīgos darbiniekus.

NVA Pakalpojumu departamenta direktora vietniece, Darba meklēšanas atbalsta nodaļas vadītāja Kristīne Stašāne: “Vakanču gadatirgos ar aģentūras un darba devēju starpniecību darba meklētājiem tiks piedāvātas katrā reģionā uz pasākuma norises brīdi aktuālās vakances.

Vakanču gadatirgus – tā ir lieliska iespēja darba devējam prezentēt savu uzņēmumu, veicinot tā atpazīstamību darba tirgū, kā arī atrast piemērotus darbiniekus. Vakanču gadatirgus laikā darba devēji varēs ne tikai klātienē informēt par vakancēm, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām uzņēmumā, bet arī veikt pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.”

Vakanču gadatirgos darbosies arī NVA stends, kura apmeklētājus NVA darbinieki informēs par aģentūras pakalpojumiem un atbalstu darba devējiem un darba meklētājiem. Vakanču gadatirgos būs pieejami NVA karjeras konsultanti, kas darba meklētājiem sniegs ieteikumus profesijas izvēles un karjeras plānošanas jautājumos, CV un pieteikuma vēstules sagatavošanā, kā arī informēs, kā pareizi meklēt darbu, tostarp, plašākajā CV un brīvo darba vietu datu bāzē Latvijā – NVA CV/Vakanču portālā.

Kontaktinformācija: 
Nodarbinātības valsts aģentūra, kulturas.centrs@ventspils.lv, 63 621 200
Reģions filtram: