Biznesa rīts Ventspils bibliotēkā “MĀRKETINGS – RADOŠS CEĻŠ UZ REZULTĀTU”

Datums: 
1. Jūnijs, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Ventspils bibliotēka

BIZNESA RĪTS “MĀRKETINGS – RADOŠS CEĻŠ UZ REZULTĀTU”

Zaļo un Viedo Tehnoloģiju klasteris sadarbībā ar Ventspils Europe Direct informācijas centru aicina uz kārtējo Biznesa rītu, kurš notiks š.g. 1.jūnijā, plkst. 11.00. Ventspils Galvenajā bibliotēkā.

Digitālais mārketings mūsdienās ir viens no izdevīgākajiem mārketinga rīkiem. Bet kā to veiksmīgi izmantot savā labā un sasniegt biznesa mērķus? Kā iegūt klientu datus, izmantot tos komunikācijā un pārvērst atkārtotos pirkumos un lojālos klientos? Risinājumu ir daudz, bet katram uzņēmumam taču savs stāsts, problēmas un pieredze. Tehnoloģijas un idejas apvienojums vienmēr atnes kādu rezultātu, atliek izvēlēties savam biznesam ērtāko un efektīvāko savienojumu.
Ar vērtīgu informāciju un noderīgiem padomiem seminārā dalīsies eksperts Jānis Karāns, Interneta mārketinga uzņēmuma Sales.lv direktors un mārketinga projektu vadītājs. Praktiķis, kurš tic, ka mārketings var būt elegants, patīkams un raisīt pozitīvas emocijas. Jau vairākus gadus Jānis palīdz maziem un lieliem Latvijas un starptautiska mēroga uzņēmumiem uzlabot komunikāciju ar klientu, izmantojot interneta mārketinga risinājumus. Sākot no mērķa klienta noteikšanas un komunikācijas kanālu izvēles, līdz pat reklāmas satura un dizaina izstrādei.

Dalības maksa: Bez maksas!

Kontaktinformācija: 
Linda Roga, kontakttālrunis 26032981
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
biznesa_rits_programma.pdf455.74 KB
Reģions filtram: