Bruņinieku turnīrs Ventspils muzejā

Datums: 
9. Jūnijs, 2017 līdz 11. Jūnijs, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Ventspils muzejs

Ventspils muzejā, Livonijas ordeņa pilī, 10. un 11. jūnijā jau četrpadsmito reizi notiks bruņinieku turnīrs “Lilium Vindaviensis 2017”, šogad – apvienojumā ar Viduslaiku mūzikas festivālu.
Ventspils muzejs sadarbībā ar vēstures rekonstrukciju klubu “Comturia Wynda” un atbalstītājiem - Ventspils pilsētu, Valsts Kultūrkapitāla fondu, SIA “Kurekss”, Kārli Smiltiņu - gādās par to, lai sestdien un svētdien pilī notiktu turnīrs “Lilium Vindaviensis 2017”.

10. un 11. jūnijā no plkst. 12.00 līdz 16.00 turnīrā piedalīsies vēstures rekonstrukciju klubi: “Comturia Wynda”, “Lübeck”, “Rodenpoys”, “Exercitus Rigensis”, Sv. Maurīcija rota, “Senzeme”, Wendenes pils ļaudis, kā arī “Nirks”, “Soldknechte” un “Limping Wolves” no Igaunijas un “Terra Teutonica” no Baltkrievijas. Par muzikāli dejisko noskaņu rūpēsies senās mūzikas grupa “Skandi” un seno deju grupa “Ballare”. Apmeklētājus iepriecinās Baskāju cirks un citi izklaidētāji, būs arī amatnieki un tirgotāji, bet mazie un lielie varēs izbaudīt aktivitātes viduslaiku darbnīcās.

Kontaktinformācija: 
muzejs@ventspils.lv, tālrunis 63622031
Reģions filtram: